Ο δύτης δεν κατάλαβε τι ήθελε η φώκια μέχρι που το ζώο του άρπαξε το χέρι

Ήταν μια ιδιαίτερη βουτιά

Σαν δύτης, έχετε την δυνατότητα να κάνετε μοναδικές και όμορφες ανακαλύψεις. Με αυτό τον τρόπο βλέπεις ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, σε ένα μοναδικό μέρος. Αυτά είναι τα κίνητρα του δύτη Gary Grayson και ο λόγος που ξεκίνησε το χόμπι του. Απλά δεν περίμενε να έρθει τόσο κοντά με τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον … 

Ο Gary και ο φίλος του  

Μια μέρα, ενώ ο Gary και ο φίλος του εξερευνούσαν τον βυθό, εμφανίστηκαν από το πουθενά μερικές φώκιες. Οι δύο δύτες έμειναν έκπληκτοι. Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να έρχονται οι φώκιες τόσο κοντά. Εκτός αυτού, οι δύτες είχαν μάθει ότι δεν πρέπει να τις ενοχλούν ποτέ. Έτσι, ο Gary και ο φίλος του αποφάσισαν να παραμείνουν ψύχραιμοι και ήσυχοι. 

Φώκιες 

Αυτά τα ζώα μπορεί μερικές φορές να είναι αδέξια στην ξηρά. Σέρνονται στην παραλία και χτυπούν αδέξια σε βράχους. Παρόλα αυτά, αυτά τα χαριτωμένα ζώα έχουν μεγάλη χάρη όταν βυθίζονται στο νερό. Είναι πολύ γρήγορες και κάνουν ξαφνικές κινήσεις, κάτι το οποίο γνώριζαν ο Gary και ο φίλος του. 

Οι φώκιες είναι γενικά περίεργες. Παρόλα αυτά, τα γλυκά αυτά ζώα έχουν και μια άλλη πλευρά.Μπορεί να γίνουν πολύ επιθετικές. Ιδιαίτερα σε νέες και άγνωστες καταστάσεις. Σαν αποτέλεσμα, οι δύο δύτες προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα τους πολύ προσεκτικά και ήρεμα. Αυτό που έκαναν οι φώκιες όμως ήταν εντελώς αναπάντεχο. 

Είστε περίεργοι να μάθετε τι έκαναν τα ζώα; Συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.