Άντρας αγοράζει μια παλιά αποθήκη έναντι $500 και βρίσκει $7.5 εκατομμύρια

Παραλίγο να μην δει τα $7.5 εκατομμύρια

Ο Dan Dotson αποτελεί μια γνωστή φιγούρα για όποιον παρακολουθεί πιστά την εκπομπή Storage Wars. Σε αυτό το τηλεοπτικό σόου, αυτοί που κάνουν την δημοπρασία, πουλάνε αποθήκες και ο Dan έχει διαίσθηση με αποτέλεσμα να έχει κάνει μερικές επικές ανακαλύψεις. Το γεγονός ότι ο Dan παραλίγο να μην δει τα $7.5εκατομμύρια σε μια αποθηκευτική μονάδα, ξάφνιασε τους πάντες…

Dan Dotson

 O Dan Dotson είναι γνωστός επίσης σαν ο βασιλιάς των δημοπρασιών. Για χρόνια, ο Dan είχε γίνει διάσημος και για την συμμετοχή του στην εκπομπή Storage Wars, στην οποία συμμετείχε από την αρχή. Ο εποχιακός πωλητής ήταν γνωστός για την ικανότητα του να βγάζει σε πλειστηριασμό οτιδήποτε έναντι μιας καλής τιμής, από πορσελάνινες κούκλες μέχρι σετ επίπλων. ΟΙ δημοπρασίες ήταν στο αίμα του Dan.

 Σαν μικρό παιδί, ο Dan πάντα θαύμαζε τον παππού του. Ο παππούς του δούλευε σε δημοπρασίες για φάρμες. Σαν αποτέλεσμα, ο νεαρός Dan ανέπτυξε πάθος για τις πωλήσεις σε μικρή ηλικία.

 Laura Dotson

 Η γυναίκα του, η Laura Dotson, αποτελεί την ιδανική σύντροφο για τον Dan. Η Laura και ο Dan γνωρίστηκαν ενώ η Laura έψαχνε για ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα και ο Dan πουλούσε τον εξοπλισμό ενός εστιατορίου. Αμέσως υπήρξε ηλεκτρισμός μεταξύ τους. Η Laura σύντομα ξετρελάθηκε με τον Dan και το ζευγάρι ταίριαξε αμέσως. Τελικά, η Laura αποδείχτηκε καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία του συζύγου της. Είχε μάλιστα την ιδέα να καταγράψουν τα αντικείμενα που ήθελαν να πουλήσουν και να τα βάλουν στο διαδίκτυο.

 Η ανακάλυψη

 Σε ένα φιλανθρωπικό γεγονός, μια γυναίκα προσέγγισε τον Dan και του είπε ότι ένας φίλος της είχε αγοράσει μια αποθήκη από αυτόν έναντι $500. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την γυναίκα, ο αποθηκευτικός χώρος άξιζε πολύ περισσότερο από τα $500 που πλήρωσε. Ο Dan σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν είχε προσέξει κάτι στην αποθήκη …

 Είστε περίεργοι να μάθετε τι δεν πρόσεξε ο Dan Dotson; Τότε, συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.