Άντρας αγοράζει μια παλιά αποθήκη έναντι $500 και βρίσκει $7.5 εκατομμύρια

Ο πρώην ιδιοκτήτης

Ο πρώην ιδιοκτήτης της αποθήκης ήξερε ότι βρέθηκαν $7.5 εκατομμύρια στην αποθήκη του και φυσικά ήθελε τα χρήματα πίσω αφού διαπραγματευτεί με τον νέο ιδιοκτήτη. Φυσικά ο νέος ιδιοκτήτης δεν ήταν πολύ πρόθυμος για κάτι τέτοιο…

Διαπραγματεύσεις

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν και ο πρώην ιδιοκτήτης έκανε προσφορά 600.000 για τα $7.5 million. Πραγματικά, πρέπει να ήταν αρκετά παράδοξο για τον νέο ιδιοκτήτη. Φυσικά, αναρωτιόταν πως ήταν δυνατόν να υπάρχουν τόσα χρήματα σε μια αποθήκη και παρόλα αυτά ο πρώην ιδιοκτήτης δεν είχε χρήματα να πληρώσει για το ενοίκιο της αποθήκης; Τελικά, ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να μην δεχτεί την προσφορά.

Μα νέα προσφορά

Και οι δύο πλευρές δικαιούνταν τα χρήματα, αλλά ο πρώην ιδιοκτήτης αποφάσισε τώρα να κάνει προσφορά $1.2 εκατομμύρια. Αυτό σήμαινε ότι ο πρώην ιδιοκτήτης θα λάμβανε το ποσό των $6.3 εκατομμυρίων. Επειδή το θέμα κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά μέσα, δημιουργήθηκαν δύο στρατόπεδα. Μερικοί πίστευαν ότι τα χρήματα έπρεπε να επιστραφούν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ άλλοι πίστευαν ότι αγοράστηκαν νόμιμα.

Τι θα έκανε ο Dan;

Όταν τον ρώτησαν να τους πει την γνώμη του, ο Dan προσπάθησε να βάλει τον εαυτό του στην θέση και των δύο. Η απάντηση του ήταν ότι αν έβρισκε τα $7.5 εκατομμύρια, θα τα επέστρεφε και θα αποδεχόταν την προσφορά.

Η απόφαση

Τελικά, ο νέος ιδιοκτήτης των χρημάτων αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά των $1.2 εκατομμυρίων. Οι πρώην ιδιοκτήτες αποφάσισαν να προσθέσουν και κάτι ακόμα στην συμφωνία επειδή ο άντρας δεν είχε χαλάσει τα χρήματα μέχρι τότε. Το τελικό ποσό ήταν λοιπόν λίγο κάτω από το $1.5 εκατομμύριο. Και πάλι ένα ποσό που ούτε μπορούσε να το φανταστεί κάποιος…

Τώρα, φυσικά το ερώτημα παραμένει. Θα είχατε δεχτεί εσείς την προσφορά ή θα τα είχατε κρατήσει όλα τα $7.5 εκατομμύρια;

Πηγή: Ninjajournalist | Εικόνα: Youtube videostills