Ένα εντεκάχρονο αγόρι βρίσκει μια παλιά τσάντα και την χρησιμοποιεί για να λύσει ένα μυστήριο

Γυναικεία τσάντα

Ο Brodie άφησε στην άκρη την απογοήτευση του και άνοιξε την τσάντα με τον θείο του. Δεν είχαν μεγάλες προσδοκίες αλλά ήταν περίεργοι τι θα βρουν μέσα. Όταν άνοιξαν την τσάντα, ένα πράγμα έγινε ξεκάθαρο. Ήταν μια γυναικεία τσάντα.

Εξερεύνηση

Παραδόξως, η μυστηριώδης τσάντα ήταν σε καλή κατάσταση . Το περιεχόμενο ήταν σε άριστη κατάσταση αν και η τσάντα πρέπει να βρισκόταν στο βάθος της λίμνης για χρόνια. Επειδή το περιεχόμενο φαινόταν σε καλή κατάσταση, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια έρευνα. Ήλπιζαν να μπορέσουν να επιστρέψουν την τσάντα στον κάτοχο της. Αυτό μπορεί να φάνταζε σαν να έψαχναν ψύλλο στα άχυρα, αλλά ο Ben γνώριζε πολλούς ανθρώπους γύρω από την λίμνη Hartwell.

Το περιεχόμενο της τσάντας

Οι δυο τους ξεκίνησαν την έρευνα τους με το περιεχόμενο της τσάντας. Αφού τα έβγαλαν όλα έξω, ήταν προφανές ότι υπήρχαν πολλά πράγματα στην τσάντα. Περιείχε παλιά κραγιόν, κάρτες από μαγαζιά και μια χτένα. Το μεγαλύτερο στοιχείο ήταν κάποιες παλιές φωτογραφίες. Φαινόταν σαν θαύμα, επειδή αυτές οι φωτογραφίες είχαν υποστεί πολύ μικρή ζημιά.

vissen oude tas

Αυτό που ξεκίνησε σαν μια αδύνατη αποστολή άρχισε να οδηγεί κάπου. Οι δύο τους ήξεραν ήδη ότι η τσάντα άνηκε σε μια γυναίκα και βρισκόταν στο νερό για χρόνια. Δεν ήταν σαφές για πόσα χρόνια, αλλά δεν θα τους έκανε εντύπωση αν βρισκόταν εκεί πριν καν γεννηθεί ο Brodie.

Οι δύο φίλοι μας δεν ήταν σίγουροι ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα τους, μέχρι που ο Ben ξαφνικά αναγνώρισε κάποιον στην φωτογραφία…

Συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα για να μάθετε ποια είναι η ιδιοκτήτης της τσάντας.