Ένα εντεκάχρονο αγόρι βρίσκει μια παλιά τσάντα και την χρησιμοποιεί για να λύσει ένα μυστήριο

April Bolt

Ο Ben πίστεψε ότι αναγνώρισε κάποια στις φωτογραφίες, την οποία ήξερε από το σχολείο. Οι φωτογραφίες ήταν παλιές και ξεθωριασμένες, επομένως μπορεί να έκανε και λάθος. Ο Brodie και ο Ben τελικά βρήκαν ένα ακόμα στοιχείο, ένα παλιό σχολικό δίπλωμα. Εδώ ήταν γραμμένο το όνομα April Bolt. Ένα όνομα που φάνταζε οικείο στον Ben.

Η April Bolt πάντα ήταν φίλη της οικογένειας, αλλά κάποια στιγμή χάθηκε. Τελικά, ο Ben και ο Brodie κατάφεραν να ανακαλύψουν πληροφορίες για αυτήν. Ο Ben αποφάσισε να καλέσει την  April και να την ρωτήσει αν είχε χάσει την τσάντα της πριν από πολλά χρόνια. Μια ερώτηση σαν αυτήν ίσως ακουγόταν χαζή για κάποιον άλλο, αλλά η April κατάλαβε γιατί πράγμα μιλούσε.

vissen oude tas

Η ιστορία πίσω από την τσάντα

 Η April είχε αφήσει την τσάντα της σε μια βάρκα 25 χρόνια πριν. Συχνά πήγαινε βαρκάδες στην λίμνη Hartwell με την οικογένεια της αλλά ξέχασε να πάρει την τσάντα της στην επιστροφή μια μέρα. “Υπήρχαν δύο άντρες που ψάρευαν και δεν μου αρέσει να κατηγορώ κάποιον,  αλλά όταν γύρισα σπίτι πίστευα ότι μου έκλεψαν την τσάντα,” είπε η April. Ποτέ δεν περίμενε ότι θα βρει την τσάντα της ξανά.

 Οι φωτογραφίες του γιου της

 Το περιεχόμενο της τσάντας δεν ήταν μεγάλης αξίας. Αλλά υπήρχε κάτι πολύ σημαντικό για την April. Όταν η April έχασε την τσάντα  της, δεν υπήρχαν κινητά ή ψηφιακές κάμερες. Εξαιτίας αυτού, δεν υπήρχαν αντίγραφα των φωτογραφιών από εκείνη την εποχή. Πολλές φωτογραφίες λοιπόν από την παιδική ηλικία του γιου της April χάθηκαν όταν έχασε την τσάντα της.Το γεγονός ότι αυτές οι φωτογραφίες ήταν ακόμα μέσα στην τσάντα την έκανε πολλή χαρούμενη: “Ήταν τα πάντα για μένα. Ο γιος μου είναι 26 τώρα, αλλά ήταν 15 μηνών όταν έχασα την τσάντα μου. Τις φωτογραφίες τις έβγαλε ένα επαγγελματίας φωτογράφος και δεν είχα αντίγραφα. Τώρα έχουν ζημιά, αλλά οι λεπτομέρειες φαίνονται καλά.”

vissen oude tas

Εκτός από τις παλιές της φωτογραφίες, ήταν σημαντικό για την April που μπόρεσε να δει τα παλιά της πράγματα. Το αγαπημένο της κραγιόν ήταν ακόμα εκεί. Αυτό της έφερε τόσες πολλές ευχάριστες αναμνήσεις. Αυτό όμως που ήταν το πιο πολύτιμο, ήταν οι φωτογραφίες του γιού της.

Πηγή: My Daily Magazine | Εικόνες: Unsplash, videostills Youtube