Αυτή η κυρία σε αναπηρική καρέκλα δεν μπορούσε να ανέβει τις σκάλες αλλά δείτε τι συμβαίνει μόλις θα πατήσει το κουμπί

Αυτό είναι απίστευτο

Αν και πολλά κτήρια και δημόσιοι χώροι έχουν ράμπες και ανελκυστήρες, ακόμα και στον μοντέρνο κόσμο υπάρχουν πολλοί δημόσιοι χώροι στους οποίους δεν υπάρχει πρόσβαση σε αναπηρική καρέκλα. Όταν βλέπουμε αυτή την εικόνα, φαίνεται ότι η γυναίκα δεν θα μπορέσει να μπει, καθώς τα πέτρινα σκαλοπάτια δεν επιτρέπουν την διέλευση της αναπηρικής καρέκλας και δεν υπάρχει και διαθέσιμη ράμπα. Παρόλα αυτά, όταν πατήσει το κουμπί για χρήστες αναπηρικής καρέκλας, θα συμβεί κάτι απίστευτο.

Αυτό το κόλπο θα κάνει το κάθε κτήριο προσβάσιμο για άτομα πάνω σε αναπηρική καρέκλα.

Πρόσβαση

Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, δεν επιτρέπουν όλοι οι δημόσιοι χώροι την πρόσβαση σε αναπηρικές καρέκλες. Ιδιαίτερα τα παλαιότερα κτήρια, δεν έχουν αρκετό χώρο για να μπει μια ράμπα ή ένας ανελκυστήρας για άτομα σε αναπηρική καρέκλα. Τα περισσότερα δημόσια κτήρια προσπαθούν να επιτρέψουν την πρόσβαση με μια ράμπα στο πίσω μέρος του κτηρίου ή με μια χειροποίητη ράμπα την οποία τοποθετούν όποτε θέλει να εισέλθει ένα άτομο σε αναπηρική καρέκλα. Αυτό είναι πολύ άβολο και υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις.

Αλλαγή

Παρόλα αυτά, η εταιρεία Allgood Trio θεώρησε ότι ήταν ανεπίτρεπτο να μην προσφέρουν πρόσβαση τα δημόσια κτήρια σε άτομα σε αναπηρική καρέκλα. Συνεπώς, βρήκαν μια λύση που δεν απαιτεί την αλλαγή του εσωτερικού του κτηρίου. Είναι μια πολύ πρακτική λύση αλλά από έξω δεν φαίνεται καθόλου διαφορετική.

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να διαβάσετε για την λύση και να την δείτε στην δράση σε ένα βίντεο!

Σελίδα 1 από 2