Τι σχήμα έχουν τα δάχτυλα σας; ΑΥΤΟ είναι τι λένε για την προσωπικότητα σας!

finger-shape

Πως είναι τα δάχτυλα σας?

Τα χέρια και τα δάχτυλα όλων είναι διαφορετικά. Μεγάλα, μικρά, παχιά, αδύνατα: όλα είναι μοναδικά. Παρόλα αυτά, είναι δυνατόν να χωρίσεις τα δάχτυλα σε τρία σχήματα.Υπάρχουν τα δάχτυλα τα οποία είναι μακριά, ίσια και ανοίγουν στην κορυφή, τα δάχτυλα που είναι πιο μυτερά στην κορυφή και τα δάχτυλα που είναι μεγάλα με διαφορετικές αρθρώσεις και στρογγυλεμένη κορυφή. Η κάθε μορφή δαχτύλου έχει και συγκεκριμένα στοιχεία προσωπικότητας, επομένως τα δάχτυλα σας μπορούν να πουν πολλά για σας!

Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα για να δείτε αν είστε στον Τύπο A, στον Τύπο B ή στον Τύπο Γ! Εδώ είναι τι λένε για την προσωπικότητα σας

Τύπος A

Προτιμάτε να κρατάτε κρυφή την προσωπική σας ζωή, τα συναισθήματα αλλά και τα μυστικά σας. Είναι δύσκολο να μάθει κάποιος τον πραγματικό σας εαυτό, αφού έχετε υψώσει ένα τοίχο γύρω σας. Μόνο οι πραγματικοί σας φίλοι μπορούν να δουν μέσα από αυτό. Είστε χαριτωμένοι, συναισθηματικοί και λατρεύετε τα ζώα. Οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι έχετε μια χρυσή καρδιά και μοναδική αίσθηση του χιούμορ.

Τύπος B

Είστε ένα πιστό άτομο και ποτέ δεν εγκαταλείπετε τους άλλους. Ερωτεύεστε γρήγορα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να συμβαίνει υπερβολικά γρήγορα αφού δίνετε την καρδιά σας σε όλους και αρκετοί σας πικραίνουν. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αυτοπεποίθηση σας. Εξαιτίας αυτού, δεν νοιώθετε καλά όταν βρίσκεστε με αγνώστους. Έχετε ένα ξεκάθαρο στόχο και όταν δουλεύετε για κάτι πάντα το πετυχαίνετε.

Τύπος Γ

Είστε ένα άτομο που δρα σύμφωνα με το συναίσθημα και μερικές φορές είναι δύσκολο να ελέγξετε αυτά τα συναισθήματα. Αυτό σας μετατρέπει σε ένα ανοιχτό βιβλίο και μερικές φορές τα συναισθήματα σας παίρνουν εντελώς τον έλεγχο σας. Εύκολα δένεστε με πράγματα, ανθρώπους και ζώα αλλά μπορείτε να τα αφήσετε αν είναι απαραίτητο. Πάντα θέλετε να ευχαριστείτε τους άλλους κάτι που σας οδηγεί μερικές φορές να φροντίζετε τους άλλους και να παραμελείτε τον εαυτό σας.

Ταιριάζει η περιγραφή με την προσωπικότητα σας; Πείτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο Facebook!

Πηγή: Bright Side | Εικόνα: Videostill YouTube