Εδώ θα δείτε τι κάνουν τώρα οι ηθοποιοί από τα Φιλαράκια

Friends

Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler και Ross

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που τελείωσαν τα Φιλαράκια, αλλά δεν του φαίνεται. Ακόμα αγαπάμε αυτή την σειρά με αυτή την παρέα από Αμερικάνους φίλους. Τόσο πολύ που ακόμα θέλουμε να βλέπουμε το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Είστε περίεργοι να δείτε τι κάνουν τώρα οι ηθοποιοί από τα Φιλαράκια; Θα σας πούμε εμείς.

Η σειρά αυτή είναι απίστευτα δημοφιλής και οι πάρα πολλοί άνθρωποι λατρεύουν ακόμα τους χαρακτήρες και τους ηθοποιούς.

Jennifer Aniston – Rachel Green

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good Morning 😘 @goodmorningamerica #teamwork ❤️💫 @themorningshow

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

Καριέρα

Σίγουρα όταν ένας ηθοποιός εμφανίζεται για πολύ καιρό σε μια συγκεκριμένη σειρά, τότε μας είναι δύσκολο να τον δούμε διαφορετικά. Η Jennifer Aniston έπαιξε την Rachel Green για δέκα χρόνια, αλλά η ηθοποιός ακόμα και έτσι κατάφερε να φτιάξει το όνομα της και με άλλους ρόλους. Έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως το Cake, The Bounty Hunter και το Marley & Me.

Προσωπική ζωή

Ακόμα και τώρα η Jennifer δεν σταματάει. Η ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στην επιτυχία του Netflix, το Murder Mystery και σύντομα θα συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου The Morning Show. Είναι ξεκάθαρο ότι η καριέρα της Jennifer βρίσκεται ακόμα σε ανοδική τροχιά. Στην προσωπική της ζωή παρόλα αυτά, είναι πιο πολυτάραχη. Είχε μια σχέση με τον ηθοποιό Brad Pitt για χρόνια και τελικά παντρεύτηκαν αλλά ο γάμος τους έληξε μετά από πέντε χρόνια. Το 2011, ξεκίνησε μια σχέση με τον σεναριογράφο Justin Theroux. Αρραβωνιάστηκαν το 2012, αλλά χώρισαν το 2017.

Συνεχίστε να διαβάζετε τις επόμενες σελίδες!

Σελίδα 1 από 3