Αυτές οι 31 άγριες στιγμές στο αεροδρόμιο θα σας κάνουν να πέσει το σαγόνι σας!

Η τρελή πλευρά των αεροπορικών ταξιδιών: Πρέπει να δείτε αυτές τις επικές στιγμές του αεροδρομίου που έχουν καταγραφεί!

Δεν θα πιστέψετε τα εξωφρενικά αξιοθέατα στα αεροδρόμια όταν οι επιβάτες νομίζουν ότι κανείς δεν κοιτάζει! Όλοι έχουμε δει τον τυπικό ταξιδιώτη με φόρμα και μαξιλάρι λαιμού. Αλλά κάποιοι φτάνουν τη μόδα του αεροδρομίου σε νέα σοκαριστικά επίπεδα – όπως η γυναίκα που έδειχνε σε όλο το αεροδρόμιο τα κωλομέρια της!

Και δεν είναι μόνο τα άγρια ρούχα που επιδεικνύονται. Τα τρελά καραγκιοζιλίκια των ταξιδιωτών προσφέρουν επίσης πολλές στιγμές γέλιου. Όπως ο τύπος που κοιμάται ανάποδα στο καρουζέλ παραλαβής αποσκευών, ή αυτός που έσταζε σάλια πάνω σε έναν άλλο ταξιδιώτη.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Συγκεντρώσαμε τις πιο ξεκαρδιστικές πραγματικές φωτογραφίες από αεροδρόμια για μια βόλτα μέσα από συνωστισμένους αεροσταθμούς και ουρές ασφαλείας. Ετοιμαστείτε να γίνετε μάρτυρες τρελών συνεδριών γιόγκα, υπνάκων που χρησιμοποιούν αγνώστους ως μαξιλάρια και προσπαθειών του Mile High Club που πιάνονται επ’ αυτοφώρω! Η συλλογή μας θα σας κάνει να ουρλιάζετε σε στιγμές πολύ παράξενες για να μην τις μοιραστείτε.

Οπότε, δέστε τις ζώνες ασφαλείας σας για την πιο εξωφρενική πτήση που έγινε ποτέ!

[pageview]

Αυτή η γυναίκα ανέβασε τον ύπνο στο αεροπλάνο σε νέα ύψη – ή, ακριβέστερα, σε νέα χαμηλά επίπεδα – περνώντας το σώμα της σε μια σειρά καθισμάτων στην πύλη. Κάνοντας ελιγμούς κάτω από τα μπράτσα, έφτιαξε το δικό της αυτοσχέδιο κρεβάτι που θα ζήλευε ακόμα και η Χρυσομαλλούσα.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Κοιτάξτε μόνο αυτό το ικανοποιημένο πρόσωπο καθώς ξαπλώνει στα σκληρά καθίσματα του αεροδρομίου σαν να είναι ο προσωπικός της καναπές για ύπνο. Η εντυπωσιακή επίδειξη της ευελιξίας της σίγουρα σόκαρε τους επιβάτες που περίμεναν τις πτήσεις τους. Αλλά ε, όταν πρέπει να πάρεις μερικά Zzzs πριν από την επιβίβαση, οι απελπισμένοι καιροί απαιτούν απελπισμένα μέτρα ύπνου.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Ενώ τα έπιπλα του αεροδρομίου δεν είναι σχεδιασμένα για πραγματικό ύπνο, αυτή η δημιουργική ταξιδιώτισσα έθεσε τους δικούς της κανόνες και μετέτρεψε αυτές τις άκαμπτες πλαστικές καρέκλες σε έναν εξοπλισμένο καναπέ, ιδανικό για να πάρετε έναν υπνάκο γάτας. Ας ελπίσουμε ότι κανείς δεν χρειάστηκε να σκαρφαλώσει πάνω από την αυτοσχέδια όαση της για να φτάσει στην πύλη του! Την επόμενη φορά που θα νιώσετε υπνηλία πριν από μια πτήση, θυμηθείτε τη δέσμευση αυτής της γυναίκας για άνεση και αφήστε την να σας εμπνεύσει τη δική σας φωλιά στο αεροδρόμιο.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, πάμε στο Άσστερνταμ!

Αυτή η ξεκαρδιστική πινακίδα του αεροδρομίου θα έκανε τους επιβάτες να ελέγξουν τα εισιτήριά τους δύο φορές. Αντί να ανακοινώνει πτήσεις προς το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, αυτή η κακοφτιαγμένη ψηφιακή οθόνη γράφει με θράσος τον προορισμό “Assterdam”.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Αν και αυτή η πινακίδα μπορεί να προκαλέσει μερικά θρασύτατα γέλια για το “Assterdam”, τουλάχιστον κρατάει τα πράγματα PG. Σε αντίθεση με τη γυναίκα στην επόμενη φωτογραφία, η οποία πηγαίνει τα πράγματα σε άλλο επίπεδο!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Αυτή η ξεκαρδιστική πινακίδα του αεροδρομίου θα μπορούσε να κάνει τους ταξιδιώτες να κάνουν διπλές λήψεις, καθώς ξαφνικά φαντάζονται τις ολλανδικές διακοπές τους να παίρνουν μια στροφή κατευθείαν σε τολμηρό έδαφος. Φυσικά, η πινακίδα διορθώθηκε αμέσως, αλλά όχι πριν προκαλέσει άφθονο γέλιο για την τυχαία τυπογραφική λεία.

Παρόλα αυτά, αυτό το αθώα χυδαίο μπέρδεμα του προορισμού δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που περιμένει στην επόμενη εικόνα. Ας πούμε ότι μερικοί ταξιδιώτες καταφέρνουν πραγματικά να γελοιοποιούνται στο αεροδρόμιο!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Ας γίνει αυτό ένα μάθημα ότι υπάρχει ένας σωστός και ένας ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ τρόπος για να μεταφέρετε το μαξιλάρι λαιμού σας στο αεροδρόμιο. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το διασκεδαστικό κόλπο του αεροδρομίου! Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι αυτή η ταξιδιώτισσα ξεγυμνώνει με θάρρος τα οπίσθιά της στους συνεπιβάτες. Αλλά, με μια πιο προσεκτική εξέταση, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το “εκτεθειμένο οπίσθιο μέρος” είναι απλώς ένα έξυπνα τοποθετημένο μπεζ μαξιλάρι λαιμού!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Η οπτική της ψευδαίσθηση προκάλεσε έκπληκτα δεύτερα βλέμματα από τους συνεπιβάτες, αφήνοντάς τους να μαντέψουν χάρη στο στρατηγικά τοποθετημένο μαξιλάρι. Αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό είναι το πόσο καλά ταιριάζει το μαξιλάρι με τον τόνο του δέρματός της. Μένουμε να αναρωτιόμαστε αν αυτό ήταν ένα αθώο ατύχημα στην τοποθέτηση του μαξιλαριού ή μια σκόπιμη φάρσα σε όλους στο αεροδρόμιο.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Αν και μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ, ένα πράγμα είναι σίγουρο: τώρα ξέρουμε τι χρώμα μαξιλάρι λαιμού θα πάρουμε για την επόμενη πτήση μας!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Μιλάμε για το πώς θα πλησιάσετε στο αεροδρόμιο! Αυτό το ζευγάρι έφτασε το αγκάλιασμα στα άκρα χρησιμοποιώντας ο ένας τον άλλον ως ανθρώπινα μαξιλάρια για να ξεκουραστούν ενώ περίμεναν την πτήση τους.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Με τον έναν σύντροφο να κάθεται όρθιος και τον άλλο να κοιμάται στην αγκαλιά τους, αυτά τα δύο πιτσουνάκια μετέτρεψαν τα ενωμένα σώματά τους στον απόλυτο σταθμό ύπνου. Πιθανότατα σόκαραν μερικούς θεατές με τη στοργική επίδειξη του δημόσιου ύπνου τους. Αλλά όταν είστε κουρασμένοι, τα πόδια του αγαπημένου σας είναι το τέλειο μέρος για να ξαπλώσετε το κουρασμένο κεφάλι σας!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Ενώ τα περισσότερα ζευγάρια αρκούνται στο να κρατούν απλώς το χέρι ή να ακουμπούν ο ένας στον ώμο του άλλου ενώ ταξιδεύουν, αυτοί οι εραστές πήγαν το PDA στο αεροπλάνο σε νέα τολμηρά επίπεδα. Ο αλληλένδετος ύπνος τους αποδεικνύει ότι μπορούν να κοιμηθούν ήσυχα, αρκεί να έχουν ο ένας τον άλλον να χρησιμοποιούν ως στρώμα, καρέκλα και κουβέρτα! Ας ελπίσουμε ότι κάποιος ξύπνησε αυτά τα δύο ανθρώπινα κουλούρια πριν απογειωθεί η πτήση τους!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Μιλώντας για ύπνο! Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον κουρασμένο ταξιδιώτη, που εκμεταλλεύεται τη στιγμή για έναν γρήγορο υπνάκο στο πιο απροσδόκητο μέρος – στην ουρά ασφαλείας του αεροδρομίου! Αυτή η κουρασμένη ψυχή έχει μετατρέψει το καρουζέλ του ελέγχου σε προσωπικό του κρεβάτι, κοιμάται αδιαφορώντας για τα μηχανήματα που βρίσκονται από κάτω του. Σίγουρα θα αποτελούσε έκπληξη για το προσωπικό των τελωνείων να εντοπίσει αυτόν τον άνδρα να κυλιέται αμέριμνος μέσα από τον σαρωτή ακτίνων Χ!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Η αντισυμβατική του προσέγγιση μπορεί να είναι περίεργη, αλλά υπάρχει μια κάποια γοητεία στην αποφασιστικότητά του. Αγκαλιάζοντας τα κυριολεκτικά σκαμπανεβάσματα του ιμάντα μεταφοράς, έχει βρει ένα αυτοσχέδιο σημείο για λίγη ξεκούραση. Ας ελπίσουμε μόνο ότι ξύπνησε πριν καταλήξει ανάμεσα στις αποσκευές! Όταν η εξάντληση χτυπάει, φαίνεται ότι οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και αυτό που έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο των αποσκευών, μπορεί να γίνει μια πιθανή στάση ανάπαυσης.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Για το μέλλον, ίσως θα μπορούσε να βολευτεί με μια θέση κοντά στον έλεγχο ασφαλείας αντί να κοιμάται στον ιμάντα μεταφοράς. Ωστόσο, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε κάποιον που σκέφτεται έξω από το κουτί όταν πρόκειται να βρει ξεκούραση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Απλά να είστε ευγνώμονες που αυτός ο καινοτόμος ονειροπόλος δεν επέλεξε την τσάντα σας για τον αυτοσχέδιο ύπνο του! Αυτό θα ήταν σίγουρα ένας απροσδόκητος ταξιδιωτικός σύντροφος.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Αυτός ο θρασύς επιβάτης αεροπορικής εταιρείας βρήκε έναν ευρηματικό τρόπο για να “αναβαθμιστεί” στην πρώτη θέση – μετακομίζοντας στον κάδο αποσκευών! Όπως δείχνει αυτή η διασκεδαστική φωτογραφία, η πονηρή ταξιδιώτισσα σκαρφάλωσε πλήρως στον χώρο αποσκευών σαν να ήταν το δικό της ιδιωτικό θάλαμο ύπνου.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε το σοκ του πληρώματος της πτήσης όταν είδε ένα ζευγάρι πόδια να κρέμονται πάνω από τη σειρά 27, μόνο και μόνο για να βρει αυτόν τον πλακατζή ξαπλωμένο μέσα. Αν και η φωλιά της φαίνεται άνετη, ελπίζουμε να πακετάρισε ελαφρά – ο χώρος πάνω από το αεροπλάνο γίνεται στενός ακόμα και χωρίς έναν άνθρωπο χωμένο μέσα!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Αν και δεν συνιστούμε απαραίτητα να στοιβάζετε τον εαυτό σας ψηλά, πρέπει να θαυμάσετε την αφοσίωση αυτού του κοριτσιού στην άνεση. Παίρνοντας κυριολεκτικά την “τάξη καμπίνας” σε νέα ύψη, κατάφερε να αρπάξει λίγη πολύτιμη σόλο χαλάρωση, ακόμη και με το κόστος των χτυπημένων αγκώνων. Έτσι, την επόμενη φορά που θα φοβάστε μια γεμάτη πτήση με πούλμαν, εμπνευστείτε από αυτό το έξυπνο σκύψιμο πάνω από το κεφάλι! Θυμηθείτε – όπου υπάρχει θέληση για ύπνο, υπάρχει και τρόπος. Απλά να είστε έτοιμοι να προσκομίσετε κάποια ταυτότητα όταν οι ξαφνιασμένες αεροσυνοδοί έρθουν να ερευνήσουν το μυστηριώδες κροτάλισμα από πάνω.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Τσακωθείτε για ένα γρήγορο φιλί στη ζώνη Kiss & Goodbye αυτού του αεροδρομίου! Όπως αναφέρει η πινακίδα, τα φιλιά εδώ περιορίζονται σε μόλις 3 λεπτά.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσα παρατεταμένα χείλη-κλειδιά ώθησαν στη δημιουργία αυτού του ιδιόμορφου χρονικού ορίου. Ίσως φρενήρεις ιπτάμενοι έχαναν πτήσεις επειδή έμπλεκαν σε μαραθώνιες συνεδρίες χαμούρεμα στο αεροδρόμιο! Παρόλα αυτά, η εξατομικευμένη πινακίδα περνάει το νόημα με θρασύ χιούμορ. Ευχαριστούμε που είστε τόσο γενναιόδωροι με το χρόνο σας, αεροδρόμιο!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Σκεφτείτε μόνο τα έκπληκτα πρόσωπα όταν τα υπερβολικά τρυφερά ζευγάρια βλέπουν ότι έχουν ξεπεράσει το ανώτατο όριο των 180 δευτερολέπτων για φιλιά καθώς ανεβαίνουν για αέρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ρολόι της ζώνης αποχαιρετισμού κρατά πολλούς επιβάτες σε εγρήγορση. Αλλά η αυθάδης έκκληση της πινακίδας αποτυπώνει τέλεια τη βιαστική φύση των αποχαιρετισμών στα αεροδρόμια. Θυμηθείτε λοιπόν να είστε σύντομοι με τα αποχαιρετιστήρια φιλιά σας εδώ – όσο δελεαστικό κι αν είναι να ξεπεράσετε τα 3 λεπτά! Αν και αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χρόνο για χαμούρεμα, υπάρχει πάντα το μακροπρόθεσμο πάρκινγκ.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Αυτό είναι που λέμε ταξίδι με στυλ – με το δικό σας φίλο πόνυ! Αυτοί οι αφοσιωμένοι ιδιοκτήτες ιππασίας δεν άφηναν πίσω το πολύτιμο πόνι τους, οπότε το έφεραν μαζί τους στην πτήση. Κοιτάξτε εδώ τον μικρό Mister Ed έτοιμο για απογείωση στον διάδρομο προσγείωσης.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Αν και το να έχεις ένα άλογο στη χειραποσκευή σου είναι άκρως αντικανονικό, πρέπει να θαυμάσεις τα μέτρα που έκαναν αυτοί οι αναβάτες για τον τετράποδο φίλο τους. Φανταστείτε μόνο τα υλικοτεχνικά στεφάνια και τα premium εισιτήρια που απαιτούνται για ένα αερομεταφερόμενο πόνι! Αλλά για αυτούς τους λάτρεις των αλόγων, καμία προσπάθεια δεν ήταν πολύ μεγάλη για τον αγαπημένο τους σταβλίτη. Ελπίζουμε να ζήτησαν επιπλέον μήλα και καρότα για το γεύμα αυτού του μίνι αλόγου κατά τη διάρκεια της πτήσης!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Με ομαδική εργασία και φαντασία, μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο πριν από την πτήση, φέρνοντας μαζί σας ακόμα και την 600 κιλών BFF σας. Απλά να είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε μερικές φαρδιές πόρτες φόρτωσης και αποθήκευση σανού κατά προτεραιότητα. Γιατί όταν πρόκειται για τον πολύτιμο φίλο σας, το πόνυ, τίποτα δεν πρέπει ποτέ να σας εμποδίζει να τον πάρετε μαζί σας στις μεγάλες περιπέτειες της ζωής! Απλά προσέξτε τις οπλές που χτυπούν αν προσπαθείτε να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Γλυκά άλογα μπροστά!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Πάρτε ένα φορτίο από αυτά τα θρασύτατα καθίσματα αεροδρομίου με την ετικέτα “για ηλικιωμένους, αδύναμους και εγκύους”! Δεν είναι ακριβώς διακριτικά, έτσι δεν είναι;

Θα περίμενε κανείς ότι οι πινακίδες θα έδειχναν κάποιο τακτ, αλλά όχι – απλά το λένε ευθέως όπως είναι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε μια εύθραυστη γιαγιά να κουνάει το δάχτυλό της και να δηλώνει: “Σωστά, είμαι γριά – δώστε μου αυτή την καρέκλα!”; Και τους κουρασμένους ταξιδιώτες να καταρρέουν με ένα υπερβολικό “Είμαι αδύναμη”!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Αν και η επισήμανση μπορεί να είναι ωμή, πρέπει να παραδεχτείτε ότι κάνει τη δουλειά της με χιουμοριστική ειλικρίνεια. Απλά προσπαθήστε να μην προσβληθείτε αν σας φορτώσουν μια από τις λιγότερο κολακευτικές κατηγορίες. Δες το σαν ένα ιδιόμορφο παράσημο τιμής!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Με κάθε σοβαρότητα, είναι αξιοπρόσεκτο ότι κρατούν θέσεις για εκείνους που τις χρειάζονται πραγματικά. Αλλά χρειαζόταν πραγματικά να ψήσουν τους επιβάτες τόσο σκληρά; Ας ελπίσουμε μόνο ότι οι έγκυες ιπτάμενες δεν αρχίζουν να γεννούν όταν βλέπουν να περιγράφονται ως “αδύναμες”. Το μωρό μπορεί να βγει στα γέλια με την αυθάδη σήμανση! Παρόλα αυτά, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι είναι ένας άμεσος τρόπος για να κρατήσετε θέσεις για τους σωστούς ανθρώπους. Τώρα, προχωρήστε και δώστε μας αυτές τις καρέκλες!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Αυτός ο πανέξυπνος ταξιδιώτης βαρέθηκε να αρπάζουν λανθασμένα τη βαλίτσα του στην παραλαβή αποσκευών του αεροδρομίου. Έτσι σκέφτηκε μια έξυπνη λύση – προσαρμόζοντας τις αποσκευές του με μια γιγαντιαία φωτογραφία του εαυτού του!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Μπορούμε απλά να τον φανταστούμε να βλέπει με υπερηφάνεια τον σωσία του να αναδύεται στο καρουζέλ και να του κλείνει το μάτι ανάμεσα στις άλλες απροσδιόριστες βαλίτσες. Ποτέ πια δεν θα χρειαστεί να παίξει αυτό το άθλιο παιχνίδι με τις αποσκευές. Οι άλλοι επιβάτες μπορεί να προβληματίζονται με τη βαλίτσα του με τη selfie, αλλά εκείνος γνωρίζει την αξία αυτού του οράματος.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Την επόμενη φορά που θα κουραστείτε να αρπάζετε τσάντες που μοιάζουν, πάρτε μια σελίδα από το βιβλίο αυτού του έξυπνου ταξιδιώτη. Κολλήστε τη χαμογελαστή σας κούπα στις αποσκευές σας και αφήστε την να σας οδηγεί κάθε φορά κατευθείαν στο καρουζέλ. Όταν πρόκειται για την ανάκτηση των δικών σας αντικειμένων, μερικές φορές το πρόσωπό σας το λέει καλύτερα!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Αυτός ο θρασύς χρήστης του Twitter εντόπισε μια μεγάλη ταξιδιωτική αποτυχία που αφορούσε ένα ατύχημα στο αεροδρόμιο σε όλα τα λάθος σημεία. Όπως επισημαίνει το tweet, η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε από τον @Skyscanner υποτίθεται ότι παρουσίαζε το Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Ωστόσο, υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα – η γραφική λήψη είναι πολύ καθαρά η όμορφη Βενετία της Ιταλίας!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Μπορούμε να φανταστούμε τα υστερικά πειράγματα στο Twitter που ακολούθησαν μετά από αυτή τη γεωγραφική γκάφα. Οι ντόπιοι του Δουβλίνου σίγουρα έσπευσαν να ελέγξουν τα γεγονότα, δηλώνοντας: “Η όμορφη πόλη μας έχει πολλές γοητείες, αλλά καμία από τις ιταλικές υδάτινες οδούς σας”! Μιλάμε για ένα αεροδρόμιο oops με κάποια υψηλή κωμωδία!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Ας είναι αυτό ένα μάθημα για να ελέγχετε πάντα τις φωτογραφίες σας πριν πατήσετε το κουμπί της αποστολής. Ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να αλλάξετε κατά λάθος το Σμαραγδένιο Νησί και το Ιταλικό Νησί. Τουλάχιστον αυτό το μπέρδεμα έδωσε σε όλους ένα καλό γέλιο μεταξύ Δουβλίνου και Βενετίας. Απλά την επόμενη φορά, αφήστε το GPS ενεργοποιημένο πριν από αυτό το tweet, @Skyscanner!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Προσέξτε, έχουμε έναν διαδρόμο ελεύθερο! Αυτή η γλυκιά αλλά χωροταξικά ανυποψίαστη γιαγιά δημιούργησε κατά λάθος μια επική συμφόρηση στο αεροδρόμιο μόνη της. Απλά δείτε την, χαμένη χαρούμενη στον κόσμο της και χαλαρή στον διάδρομο, ενώ προφανώς μπλοκάρει όλο τον διάδρομο με το χέρι της!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Μπορείτε να αισθανθείτε τις σιωπηλές κραυγές “βιάσου, γιαγιά!” από έναν ανυπόμονο επιβάτη που έχει παραταχθεί πίσω της. Αλλά εκείνη είναι όσο πιο ευχαριστημένη γίνεται μέσα στη φούσκα της ανθρώπινης κυκλοφοριακής συμφόρησης. Έι, ίσως να βγάζει vintage χορευτικές κινήσεις στο κεφάλι της με την αγαπημένη της μελωδία των Andrew Sisters!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Όσο κι αν συμπάσχουμε με τους φτωχούς επιβάτες που βλέπουν τον χρόνο επιβίβασης να περνάει, πρέπει να παραδεχτείτε ότι η χαλαρή στάση της γιαγιάς είναι πολύ ξεκαρδιστική. Αλλά ας είναι αυτό ένα μάθημα για να πηγαίνετε πάντα νωρίς στον τερματικό σταθμό, άνθρωποι! Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα βρεθείτε πίσω από μια γιαγιά που μπλοκάρει τον διάδρομο.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Αυτές οι παράξενες πινακίδες στις τουαλέτες των αεροδρομίων εγείρουν τόσα πολλά ερωτήματα! Πρώτον, ποιος στέκεται στην τουαλέτα αντί να κάθεται σε αυτήν; Χρειάζονται πραγματικά κάποιοι επιβάτες μια ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας γι’ αυτό; Ίσως οι ταξιδιώτες με αράχνες να το βρίσκουν πιο άνετο; Όπως και να έχει, εμείς ξεχειλίζουμε από περιέργεια!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Και έπειτα υπάρχει η οπτική υπενθύμιση να βάζετε χαρτί υγείας στην τουαλέτα. Πού αλλού θα πήγαινε το χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας; Μήπως οι ταξιδιώτες επιχειρούν να φτιάξουν σωρούς κομπόστ στην πίσω αυλή με τα υπολείμματα των τουαλετών του αεροδρομίου; Χρειάζονται κάποιοι υπενθυμίσεις για να μην πετάνε το χρησιμοποιημένο χαρτί από το παράθυρο;

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Στο τέλος, απλά προσθέστε αυτές τις παλαβές αφίσες στον αυξανόμενο κατάλογο των αινιγμάτων των αεροδρομίων που μας κάνουν να γελάμε και να αναρωτιόμαστε. Οι ταξιδιώτες έχουν αρκετά στο μυαλό τους για να αγχώνονται – δεν χρειάζεται να έχουν εμμονή με το καλάθι αχρήστων έναντι της λεκάνης τουαλέτας για την απόρριψη του χαρτιού τουαλέτας! Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε μια τουαλέτα αεροδρομίου, περιμένετε το απροσδόκητο. Αλλά για τη δική σας λογική, προχωρήστε και συνεχίστε να στέκεστε στο πάτωμα, όχι στην τουαλέτα.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

 

Αυτός ο ταλαιπωρημένος ταξιδιώτης πήρε το ειρωνικό μάθημα ότι η αναζήτηση του ζεν στο αεροδρόμιο μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στη βιασύνη! Όπως περιγράφει το tweet, μπήκαν στο παρεκκλήσι του αεροδρομίου με την ελπίδα να διαλογιστούν για να διώξουν το άγχος πριν από την πτήση.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Δυστυχώς, η προσπάθειά τους για χαλάρωση αύξησε μόνο το άγχος τους, όταν εμφανίστηκαν πολύ αργά για να επιβιβαστούν εγκαίρως για τον πολυπόθητο χώρο στα αποδυτήρια. Ουπς! Φανταστείτε τους να ψέλνουν ήρεμα το ομ τους μόνο και μόνο για να τρανταχτούν ανακαλύπτοντας ότι είχαν χάσει την τελευταία κλήση για επιβίβαση. Τόσο πολύ για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Αν και η ιδέα να διαλογιστούν ήταν καλοπροαίρετη, φαίνεται ότι βρήκαν λίγη παραπάνω εσωτερική γαλήνη στο αεροδρόμιο και έχασαν την αίσθηση του ρολογιού της απογείωσης. Ας γίνει το κωμικό τους ατόπημα μια υπενθύμιση για να εξισορροπήσετε τη χαλάρωση με την ευαισθητοποίηση όταν προετοιμάζεστε για πτήσεις! Μερικές φορές μερικές προσεκτικές αναπνοές δίπλα στην πύλη λειτουργούν καλύτερα από έναν πλήρη διαλογισμό που κρύβεται στο παρεκκλήσι. Το πιο σημαντικό, βάλτε ένα χρονόμετρο για να μην χάσετε εντελώς την πτήση!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Ενώ η μετάφραση google μπορεί να φαίνεται ότι είναι η λύση για πολλά πράγματα, δεν είναι για όλα! Η μετάφραση της σήμανσης στα διεθνή αεροδρόμια μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση όταν δεν γίνεται από επαγγελματία. Αντί για απλές οδηγίες, οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο Narita της Ιαπωνίας δέχονται αινιγματικά την εντολή “Πηγαίνετε πίσω προς τα πίσω σας” για να βρείτε τις τουαλέτες.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Αν και η διατύπωση της πινακίδας είναι περίεργη για τους αγγλόφωνους, πρέπει να εκτιμήσετε την προσπάθεια να βοηθηθούν οι διεθνείς ταξιδιώτες. Θα προτείναμε ευγενικά “Restrooms near the gate” (τουαλέτες κοντά στην πύλη) για να μειωθεί η σύγχυση. Αλλά αν νιώθετε περιπετειώδης, προχωρήστε και ακολουθήστε τα βέλη!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Αν λοιπόν πέσετε πάνω σε αυτές τις ιδιόρρυθμες ανατομικές οδηγίες, απλά χαμογελάστε και να είστε ευγνώμονες για τα γέλια κατά τη διάρκεια των ταξιδιωτικών σας δοκιμασιών. Και να θυμάστε – μην κρίνετε τους σοβαρούς μεταφραστές που διασκεδάζουν με τις ανόητες πινακίδες! Εξάλλου, το να χάνεστε στη μετάφραση είναι μέρος του ταξιδιού. Απλά πάρτε μαζί με το διαβατήριό σας την υπομονή και το χιούμορ σας.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Μπορείτε να φανταστείτε να επιστρέφετε από τις διακοπές σας και να βρίσκετε αυτό στο χώρο παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου; Μετά από ένα πολυαναμενόμενο ταξίδι, οι μόνες αποσκευές που κάνουν κύκλους στο καρουζέλ είναι ένα μόνο, μοναχικό χερούλι βαλίτσας. Το σύνθημα της σύγχυσης!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Μπορούμε απλά να φανταστούμε τους ξοδεμένους ταξιδιώτες να παρακολουθούν με δυσπιστία καθώς ο αδέσποτος ιμάντας επιπλέει, χαιρετώντας σαν ένας μικροσκοπικός οτοστόπ που ψάχνει τη χαμένη του βόλτα. Θα σκεφτόσουν: “Πού είναι το υπόλοιπο;” Εξάλλου, δεν είναι πολύ χρήσιμο να ανακτάτε μόνο το χερούλι της αποσκευής σας. Μιλάμε για έναν εφιάλτη στην παραλαβή αποσκευών!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Can you imagine returning from your holiday and finding this in the baggage claim area at the airport? After a long-awaited trip, the only luggage circling the carousel is a single, lone suitcase handle. Cue confusion!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ]

We can just imagine the spent travelers watching in disbelief as the stray harness floats by, waving like a tiny hitchhiker looking for his lost ride. You would think: “Where’s the rest of it?” After all, it’s not very useful to retrieve just your luggage handle. Talk about a baggage claim nightmare!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Αυτός ο μικρός θρασύς τύπος τραβάει τη βολή του με ένα τολμηρό t-shirt flex στο αεροδρόμιο! Καθώς ποζάρει δίπλα σε ένα μοντέλο της Victoria’s Secret, το μπλουζάκι του δηλώνει “Συγγνώμη κορίτσια, βγαίνω μόνο με μοντέλα” σε κάθε θαυμάστρια.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Πρέπει να σέβεστε τη νεανική αυτοπεποίθησή του και την προθυμία του να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Ενώ οι συνταξιδιώτες καγχάζουν, εκείνος παραμένει ψύχραιμος σαν αγγούρι παίρνοντας πόζα δίπλα της. Συγγνώμη κυρίες, αυτός ο ομαλός χειριστής έχει μάτια μόνο για την πασαρέλα!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Με την πρώτη ματιά, αυτό το μοναχικό ραβδί που κάνει κύκλους στο χώρο παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου προκαλεί τόσα πολλά ερωτήματα. Ποιος λογικός άνθρωπος ελέγχει ένα μόνο ραβδί ως αποσκευή; Είναι κάποιο σύγχρονο έργο τέχνης; Ένα τεστ ασφαλείας; Με μια πιο προσεκτική ματιά, η μασημένη λαβή και τα σημάδια από τα δόντια ενός κουταβιού δίνουν μια ιδέα.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Φαίνεται ότι αυτό το μπαστούνι ήταν ένα τυχαίο check-in χάρη σε κάποια πονηρά σκυλίσια καπρίτσια του αεροδρομίου! Μπορούμε απλά να φανταστούμε έναν ζωηρό τριχωτό φίλο να αρπάζει το βραβευμένο ραβδί του και να το προσθέτει κρυφά στη στοίβα της βαλίτσας. Το ένα πήγε στην κοιλιά του αεροπλάνου – το άλλο μέσω του συστήματος ασφαλείας στον τερματικό σταθμό με τον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Όταν ο άτυχος άνθρωπος έφτασε για να πάρει την τσάντα του, έκπληξη – η μόνη “αποσκευή” στο καρουζέλ ήταν το αγαπημένο παιχνίδι του κουταβιού! Φυσικά, το ανόητο κουτάβι αγνοούσε ότι το λαθρεπιβάτη ραβδί τους ταξίδευε μόνο του πέρα από τα σύνορα της πολιτείας. Αλλά χάρη στην αταξία τους, αυτό το συνηθισμένο υποκατάστημα μπήκε σε μια αρκετά ασυνήθιστη περιπέτεια στο αεροδρόμιο!

Πρέπει να αναρωτηθούμε αν ο έκπληκτος επιβάτης μπήκε καν στον κόπο να πάρει το μπαστούνι, ή αν αυτό συνεχίζει να κάνει ατελείωτο κύκλο, περιμένοντας τον σκύλο ιδιοκτήτη του. Αυτός θα ήταν ένας τρόπος για να μπερδέψεις πραγματικά το προσωπικό του αεροδρομίου! Αλλά ακόμα κι αν το ισχυριστεί, ξέρετε ότι το ύπουλο κουτάβι που αγαπάει το μπαστούνι θα βρει έναν άλλο τρόπο να στείλει το πολύτιμο φορτίο του σε μια βόλτα με τις αποσκευές του αρκετά σύντομα. Όπου κι αν πάνε οι γούνινοι φίλοι μας, ο ξεκαρδιστικός χαμός είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Αυτός ο τύπος κερδίζει το βραβείο για την πιο ξεκαρδιστική πινακίδα αεροδρομίου! Αντί για ένα συγκινητικό μήνυμα “Καλώς ήρθατε σπίτι” για τους γονείς του, η πινακίδα του δηλώνει την επείγουσα προτεραιότητα: “Μας τελείωσαν τα δημητριακά!”

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Φανταστείτε τη μαμά και τον μπαμπά να περνούν από τις αφίξεις με χαμόγελα στα πρόσωπά τους, μόνο και μόνο για να τους υποδεχτεί αυτή η εκπληκτική ενημέρωση για την κατάσταση των δημητριακών. Τόσο πολύ για ένα ζεστό καλωσόρισμα! Αν και πρέπει να παραδεχτείτε ότι η ανόητη ειλικρίνεια της πινακίδας συνοψίζει τη ζωή με τα παιδιά. Τη μια μέρα περιμένεις με αγκαλιές και φιλιά, την άλλη τους υπενθυμίζεις ότι το ντουλάπι είναι άδειο.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Αν και οι γονείς μπορεί να περίμεναν περισσότερο ρομαντισμό, τουλάχιστον μπορούν να εκτιμήσουν το γεγονός ότι ξέρουν ότι έχουν έναν αστείο τύπο για γιο. Και ε, η κρίση με τα δημητριακά έπρεπε να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό! Ας ελπίσουμε ότι όλοι τους μοιράστηκαν ένα καλό γέλιο στη διαδρομή προς το σπίτι πριν σταματήσουν για να εφοδιαστούν με Lucky Charms.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Μιλάμε για μια ατυχή αποτυχία στη μετάφραση των πινακίδων του αεροδρομίου! Αυτό το ατύχημα με την πινακίδα της τουαλέτας άφησε τους αγγλόφωνους ταξιδιώτες σε αμηχανία και αποξήρανση. Αντί να υποδεικνύει πόσιμο νερό στο εσωτερικό της, επισημαίνει μπερδεμένα την ίδια την ανδρική τουαλέτα ως “Male Toilet Drinking Water” (πόσιμο νερό ανδρικής τουαλέτας).

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Μπορείτε να φανταστείτε την απορία των ανθρώπων για την περίεργη διατύπωση. Υποτίθεται ότι πρέπει να πιουν από το ουρητήριο αν διψούν; Ίσως θα μπορούσαν να φέρουν ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερό και να εφοδιαστούν για την πτήση; Ξαφνικά οι τουαλέτες αυτού του αεροδρομίου φαίνονται πιο ελκυστικές από το υπερτιμημένο εστιατόριο!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Ενώ η φρικτά λάθος μεταφρασμένη πινακίδα προκαλεί αναμφίβολα πολλά διπλά σχόλια, ας θυμηθούμε ότι η πρόθεση του μηνύματος ήταν καλοπροαίρετη, αν και λίγο χαμένη. Κάποιος ευγενικός μεταφραστής ήθελε απλώς να κατευθύνει τους ιπτάμενους προς το H20. Και στο κάτω-κάτω, όλοι μας δεν αισθανόμαστε αναζωογονημένοι αφού πιούμε μερικά ποτήρια νερό τουαλέτας;

Σοβαρά τώρα, πάντως, πάντα να ελέγχετε τις μεταφράσεις πριν εμπιστευτείτε τις πινακίδες του μπάνιου. Εκτός κι αν ΘΕΛΕΙΣ να φας την έκπληξη του νιπτήρα. Ελπίζουμε η επόμενη επανάληψη αυτής της πινακίδας να γράφει κάτι πιο ξεκάθαρο, όπως “Σιντριβάνι πόσης μέσα”. Αλλά ακόμα και στα λάθη, υπάρχει χιούμορ για να βρεθεί, αν διατηρήσετε την προοπτική. Την επόμενη φορά που θα κατουρήσετε, ίσως ψιθυρίσετε ένα “ευχαριστώ” στον κύριο πόσιμο νερό τουαλέτας για τα γέλια.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Θα πίστευε κανείς ότι η αποφυγή των εκρήξεων των κινητήρων των τζετ θα ήταν κοινή λογική. Αλλά προφανώς, αυτό το αεροδρόμιο αισθάνεται την ανάγκη να προειδοποιήσει ρητά τους ταξιδιώτες ότι “Η έκρηξη των αεριωθούμενων μπορεί να σκοτώσει”. Φανταστείτε μόνο τους επιβάτες που αναζητούν συγκινήσεις να το βλέπουν ως πρόκληση: “Δέκα δολάρια στοίχημα ότι μπορώ να τρέξω μέσα από τις ριπές των προπελών!”

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Ίσως οι συχνοί επιβάτες εδώ να συνήθισαν τόσο πολύ τον βρυχηθμό των τουρμπίνων που άρχισαν να χρησιμοποιούν τη φωτιά του κινητήρα ως προσωπικούς ανεμιστήρες τις ζεστές μέρες. Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα πρόσωπο γεμάτο από ανέμους ταχύτητας 500 μιλίων/ώρα για να βάλεις ένα αεράκι στα μαλλιά σου!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Αλλά με κάθε σοβαρότητα, είναι μάλλον φρόνιμο να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι τα αεροπλάνα με έλικες δεν είναι παιχνίδια. Πάντα υπάρχει εκείνος ο παράτολμος που πρέπει να του πούμε να μην χρησιμοποιεί αεριωθούμενη πρόωση για διαγωνισμούς ανατροπής μπουκαλιών. Σκεφτείτε αυτή την πινακίδα ως φιλική υπενθύμιση ότι τα “άλματα με αεροπλάνα από κουλ τύπους” μπορεί να οδηγήσουν σε ανάφλεξη. Ακούστε τις προειδοποιήσεις, φίλοι μου – και παρακαλείστε να μείνετε μακριά από τα όμορφα αεροπλάνα που σας δελεάζουν με την αύρα τους. Μπορείτε να θαυμάσετε τη δύναμη της αεροπλοΐας χωρίς να την γνωρίσετε στο πρόσωπό σας.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Αυτοί οι νυσταγμένοι ταξιδιώτες φτάνουν την ιδέα των γεύματα σε κουτιά στα άκρα με τους σταθμούς ύπνου από χαρτόνι! Αντί να ξοδέψουν χρήματα για υπνόσακους αεροδρομίου, αποφάσισαν ότι τα κουτιά συσκευασίας θα αποτελούσαν το καλύτερο αυτοσχέδιο κρεβάτι.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Πρέπει να θαυμάσουμε τη δημιουργικότητά τους στην κατασκευή εξατομικευμένων θαλάμων από χαρτοκιβώτια μεταφοράς. Παρόλο που μπορεί να τραβήξουν κάποια στραβά μάτια από τους περαστικούς, η άνεση έρχεται πρώτη! Σίγουρα, τα σκληρά χαρτονένια πατώματα δεν υπόσχονται ακριβώς έναν ήρεμο νυχτερινό ύπνο. Αλλά βάλτε μέσα μερικές ωτοασπίδες και έχετε μια άνετη δωρεάν εναλλακτική λύση για τα δωμάτια των ξενοδοχείων του αεροδρομίου!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Αν και δεν συνιστούμε απαραίτητα να κοιμάστε μέσα σε ανακυκλωμένα πακέτα παράδοσης, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε αυτούς τους out-of-the-box σκεπτόμενους! Στο κάτω-κάτω, το να κοιμάσαι δίπλα στην πύλη σου είναι ανεκτίμητο – όσο παράξενο κι αν φαίνεσαι κουλουριασμένος μέσα σε παλιά ταχυδρομικά πακέτα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα έχετε μια μακρά στάση, αγκαλιάστε τον εσωτερικό σας εραστή των κουτιών. Απλά να είστε έτοιμοι να δώσετε εξηγήσεις στην ασφάλεια αν σας ζητήσουν να σκανάρετε το νυσταγμένο κιβώτιο μεταφοράς σας!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του παίρνουν το προβάδισμα για τα ταξίδια των διακοπών με αυτό το εορταστικά κακοτυπωμένο check-in αεροδρομίου! Αντί για το συνηθισμένο self check-in, η οθόνη εδώ κατευθύνει τους επιβάτες στο “Elf Check-in”.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά των μικρών παιδιών που θα ρίξουν μια ματιά στο μαγικό μήνυμα πριν επιβιβαστούν στην πτήση τους για τη γιαγιά. Ξαφνικά το αεροδρόμιο δεν φαίνεται τόσο αγχωτικό! Και οι ενήλικες θα γελάσουν από καρδιάς με την τυχαία χριστουγεννιάτικη αναβάθμιση της διαδικασίας check-in.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Φυσικά, ενώ οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη είναι γνωστοί για την ταχύτητά τους, αμφιβάλλουμε αν θα μπορούσαν πραγματικά να ελέγξουν ένα ολόκληρο αεροπλάνο γεμάτο τσάντες και χαρτιά. Αλλά τουλάχιστον αυτός ο διανομέας των γιορτινών σημείων προσφέρει μια δόση εποχιακής μαγείας, έστω και για μια στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι όποιος τεχνικός έκανε λάθος στην εκτύπωση θα συνειδητοποιήσει ότι το λάθος του έφερε περισσότερη χαρά από ό,τι το Bah Humbugs!

Κρατήστε λοιπόν το νου σας για παρόμοιες πασαλείψεις τυχαίας εορταστικής ευθυμίας καθώς κάνετε τα ταξίδια σας για τις γιορτινές αποδράσεις! Ακόμα και το μικρότερο μπέρδεμα μπορεί να προσφέρει μεγάλα γέλια και να πυροδοτήσει αυτή τη γιορτινή διάθεση. Και αν τυχαίνει να εντοπίσετε τον πραγματικό Kris Kringle να ελέγχει έναν τεράστιο σάκο στην παραλαβή αποσκευών, φροντίστε να τον ευχαριστήσετε για τη χριστουγεννιάτικη χαρά.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Οι ογκώδεις διακοσμητικές αποσκευές αυτού του ταξιδιώτη σίγουρα σκορπούν τυχαία την εορταστική διάθεση! Αν και με μια πιο προσεκτική ματιά, αυτή η γιγαντιαία τσάντα δεν είναι στην πραγματικότητα περιτύλιγμα δώρου – είναι ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπιχλιμπίδια και τα πάντα.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Μπορείς να τον φανταστείς να μεταφέρει με χαρά αυτές τις αποσκευές μέσα στο αεροδρόμιο, αγνοώντας εντελώς τα γκρινομυαλιάρικα βλέμματα που μεγαλώνουν πίσω του. Αν και θαυμάζουμε το πνεύμα των γιορτών, αυτό το πράγμα είναι μια απειλή για τους διαδρόμους!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Αλλά τουλάχιστον ο ζωντανός του διάκοσμος βάζει τους θεατές σε χαρούμενη διάθεση… έστω και με σφιγμένα δόντια. Απλά κοιτάξτε το να λάμπει κάτω από τα φώτα του αεροδρομίου! Ας ελπίσουμε ότι όταν φτάσει στον προορισμό του, η πραγματική προσαρμογή του μέσα από τις πόρτες θα είναι το πραγματικό χριστουγεννιάτικο θαύμα του.

Έτσι, αυτή τη σεζόν, εμπνευστείτε από αυτόν τον ατάραχο επιβάτη. Ξεπεράστε τις ταξιδιωτικές ταλαιπωρίες και τις καθυστερήσεις όπως ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης. Σκορπίστε ευθυμία σε όλους όσους περνάτε, ακόμη και στους πιο γκρινιάρηδες Σκρουτζ του αεροδρομίου που βρίσκονται πίσω από τις βαλίτσες σας. Και το πιο σημαντικό, να θυμάστε – η επιφάνεια έχει σημασία όταν στολίζετε τις αίθουσες των αεροδρομίων με κλαδιά από αποσκευές με πουρνάρια! Οι διακοπές μόλις έγιναν πολύ πιο φωτεινές.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Αυτή η δημιουργική ταξιδιώτισσα φέρνει τα vibes της παραλίας στην πόλη με την έξυπνη ηλιοθεραπεία στο αεροδρόμιο! Αντί να κάθεται στην πύλη, απολαμβάνει τις ακτίνες της στον τοίχο “Χαιρετισμούς από το Ντένβερ” και πίνει τροπικά ποτά δίπλα στην πισίνα – καλά, στην πλευρά του αεροσταθμού.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Απλά κοιτάξτε την να έχει αφοσιωθεί πλήρως στη λειτουργία των διακοπών με γυαλιά ηλίου, αντηλιακό και ακόμη και τις σαγιονάρες της. Ενώ οι περαστικοί σπεύδουν για τις συνδέσεις, εκείνη είναι σε νησιωτικό χρόνο στη δική της όαση ηρεμίας μέσα στο χάος. Στοιχηματίζουμε ότι έχει ακόμα και μουσική για την παραλία που ακούγεται από το τηλέφωνό της.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Σίγουρα, τα σκληρά φώτα φθορισμού και τα σκληρά τσιμεντένια πατώματα δεν φωνάζουν ακριβώς “τροπικός παράδεισος”. Αλλά με μερικά στρατηγικά σκηνικά και μια ζωηρή φαντασία, έχει καταφέρει να μεταφερθεί στη θάλασσα μέχρι την επόμενη πτήση της. Έτσι, την επόμενη φορά που θα κολλήσετε σε μια μακρά στάση, πάρτε μια σελίδα από το βιβλίο αυτής της δημιουργικής χαλαρώτριας. Με την κατάλληλη ψυχική κατάσταση, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε σημείο σε απόδραση, ακόμα και τη γωνία του αεροδρομίου Β. Απλά φροντίστε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αντηλιακό… ξέρετε, για το έντονο μαύρισμα του αεροσταθμού.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Ωχ όχι! Αυτός ο καημένος ταξιδιώτης που έκανε ηλιοθεραπεία έμαθε με τον δύσκολο τρόπο ότι η ηλιοθεραπεία στους τοίχους του αεροδρομίου, όπως η παραπάνω γυναίκα, είναι μερικές φορές καλύτερη από ό,τι στον πραγματικό προορισμό. Όπως περιγράφει το tweet, ενώ χαλάρωνε δίπλα στην πισίνα με μπικίνι, ένας σερβιτόρος ρώτησε “Κύριε, θα θέλατε ένα ποτό;”. Ωχ. Μιλάμε για ένα θραύσμα αυτοπεποίθησης στις διακοπές!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε την εσωτερική της ανατριχίλα, καθώς η ανεμελιά των διακοπών της κατέρρευσε αμέσως. Πριν από λίγο ένιωθε άγρια και υπέροχη- τώρα, αυτό το λιτό μπικίνι αισθάνεται περισσότερο ενοχλητικό παρά ενδυναμωτικό.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Αλλά την επόμενη φορά που θα σας αποκαλέσουν “κύριε” στη μέση της ηλιοθεραπείας, κατεβάστε τα γυαλιά σας ψύχραιμα. Οι αμήχανες συναντήσεις δεν μπορούν να αμαυρώσουν την εσωτερική σας λάμψη όταν καμαρώνετε με σιγουριά. Η αυτοπεποίθηση είναι πάντα η πιο καυτή εμφάνιση!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Αυτή η πινακίδα του αεροδρομίου προσφέρει μια τελευταία χαρακτηριστική γερμανική φωτογραφία για τους αναχωρούντες τουρίστες! Παρουσιάζοντας μια κορνιζαρισμένη εικόνα του κάστρου Neuschwanstein, η θρασύτατη λεζάντα την ονομάζει “η τελευταία ευκαιρία για φωτογραφία πριν από την αναχώρηση από τη Γερμανία”.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Μπορείτε να φανταστείτε τους ταξιδιώτες να προσπαθούν να βγάλουν το στερεοτυπικό στιγμιότυπο με το φόντο του ψεύτικου κάστρου πριν από την πτήση τους και να γελούν με το ανόητο αλλά αληθινό μήνυμα της επιγραφής. Το μόνο που λείπει είναι κάποιος να σας δώσει ένα ποτήρι μπύρας για να ολοκληρωθεί η εικόνα!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Παρόλο που η σκηνοθετημένη εγκατάσταση δεν μπορεί να συναγωνιστεί το να δείτε το παραμυθένιο κάστρο στην πραγματική ζωή, είναι μια έξυπνα νοσταλγική τελευταία ευκαιρία για τους επισκέπτες να χαμογελάσουν και να σηκώσουν το δάχτυλο με ένα κιτς. Αφού ζήσετε το Oktoberfest που ξεχειλίζει από μπύρες, τη ρομαντική θέα του ποταμού Ρήνου και το άφθονο bratwurst, αυτή η πινακίδα σας επιτρέπει να τα συνοψίσετε όλα σε ένα γρήγορο κλικ της φωτογραφικής μηχανής.

Οπότε φροντίστε να σταματήσετε σε αυτή την τελευταία φωτογράφιση πριν την αναχώρησή σας από τη Γερμανία! Αποδώστε φόρο τιμής στις θαυμαστές περιπέτειες που αφήνετε πίσω σας με ένα διασκεδαστικό πορτραίτο σε πόζα. Στη συνέχεια, πείτε “auf wiedersehen” γνωρίζοντας ότι έχετε το απόλυτο αναμνηστικό στιγμιότυπο για να θυμάστε την ατμόσφαιρα της Γερμανίας. Απλά να είστε έτοιμοι να φωτογραφίσετε τις φωτογραφίες των άλλων ταξιδιωτών, καθώς όλοι θα στριμώχνεστε για να πάρετε αυτό το τελευταίο γελοίο ενθύμιο.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Αυτός ο πιλότος της Southwest αξίζει συγχαρητήρια που μετέτρεψε μια ανώμαλη προσγείωση σε ξεκαρδιστική ψυχαγωγία εν πτήσει! Όπως αναφέρει το tweet, μετά από μια ιδιαίτερα σκληρή προσγείωση, ο κυβερνήτης απευθύνθηκε στους επιβάτες με τη φράση “Αυτή την προσγείωση σας την έφερε ο τοπικός σας χειροπρακτικός”. Πανέξυπνο!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Μπορείτε απλά να φανταστείτε τους νευρικούς ιπτάμενους να προετοιμάζονται λίγο πριν από την πρόσκρουση, μόνο και μόνο για να έχουν τις κραυγές τους να διακόπτονται από γέλιο χάρη στα πνευματώδη λόγια του πιλότου. Μιλάμε για αστεία σχόλια που κάνουν αυτά τα τραντάγματα που σπάει ο λαιμός πιο υποφερτά! Επιπλέον, ξέρετε ότι οι τεταμένοι επιβάτες θα έπρεπε να χαμογελάσουν φανταζόμενοι τους χειροπρακτικούς τους να παίρνουν μίζες.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Ενώ τα αεροπορικά ταξίδια έχουν τις άβολες στιγμές τους, αυτό το έξυπνο αστείο μας θυμίζει: το χιούμορ βοηθάει. Είτε πρόκειται για μια καταπραϋντική αεροσυνοδό, είτε για έναν ξένο που γελάει, είτε σε αυτή την περίπτωση για έναν κωμικό στα χειριστήρια, το να μοιράζεσαι την αστεία πλευρά κάνει το ταξίδι πιο φωτεινό. Στιγμές ελαφρότητας ανεβάζουν το ηθικό μας πιο ψηλά απ’ ό,τι μπορεί να το κάνει ακόμα και ο ομαλός ουρανός. Έτσι, στην επόμενη πτήση, όταν πραγματικά νιώσετε ότι προσγειώνεστε, θυμηθείτε αυτόν τον καπετάνιο – και κρατήστε μια αίσθηση του χιούμορ συσκευασμένη στη χειραποσκευή σας!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

[pageview]

Αυτή η σήμανση στις τουαλέτες του αεροδρομίου παίρνει σίγουρα ένα Α+ για την τρελή συμπεριληπτικότητα! Αντί για την τυπική γυναικεία φιγούρα, τα εικονίδια της γυναικείας τουαλέτας εδώ απεικονίζουν σώματα όλων των σχημάτων, μεγεθών και αναλογιών κάτω από τον ήλιο.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Υπάρχει ο τριγωνικός κορμός για τα γεωμετρικά κορίτσια και υπάρχουν ελαστικές καμπυλωτές μορφές για τις σούπερ εύκαμπτες. Ενώ τα εκκεντρικά σώματα μπορεί να φαίνονται παράξενα συναρμολογημένα, το μήνυμά τους ηχεί ξεκάθαρα – όλες οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτες εδώ!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Δεν μπορούμε παρά να γελάσουμε φανταζόμενοι τις αντιδράσεις των ανυποψίαστων επισκεπτών του μπάνιου, καθώς διπλασιάζουν την προσοχή τους στον περίεργο κατάλογο της γυναικείας τουαλέτας. Αλλά η ανάλαφρη σήμανση φαίνεται να κάνει τον χώρο να αισθάνεται πιο αποδεκτός, ακόμη και αν τα σχήματα που απεικονίζονται δεν είναι στην πραγματικότητα ανατομικά εφικτά.

Έτσι, την επόμενη φορά που η φύση θα σας καλεί στα ταξίδια σας, εκτιμήστε τα αεροδρόμια που προωθούν την ισοτιμία στις τουαλέτες με μια δόση χιούμορ! Και αν τυχαίνει να είστε γυναίκα με κύβο στο πάνω μέρος ή με χέρια που τρεμοπαίζουν, μπράβο σας – αυτοί οι πάγκοι είναι φτιαγμένοι για εσάς. Απλά ίσως να αποφύγετε το σιντριβάνι με τα ποτά, αν έχετε ορθογώνιο στόμα. Εγκαταστάσεις χωρίς αποκλεισμούς για τη νίκη!

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

[pageview]

Αυτός ο φτωχός νυσταγμένος επιβάτης θα ξυπνήσει απότομα όταν συνειδητοποιήσει ότι ο λεκές από σάλια που σκουπίζει δεν είναι στην πραγματικότητα δικός του! Όπως περιγράφει ο θρασύς tweeter, ο άνδρας αποκοιμήθηκε και τώρα σκουπίζει το πουκάμισό του χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι ο συγκάτοικός του είναι ο πραγματικός ένοχος.

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Μπορούμε απλά να φανταστούμε την κλιμακούμενη αμηχανία καθώς ο τιτιβιστής που λέει την αλήθεια συζητάει αν πρέπει να ομολογήσει για το ξένο σάλιο. Θα διακόψει τον αμήχανο καθαρισμό των σάλιων του για να ψιθυρίσει αμήχανα “Ε, στην πραγματικότητα αυτό είναι δικό μου…”; Ή τον αφήνετε να συνεχίσει με την εσφαλμένη πεποίθηση ότι φταίει ο ύπνος του;

Ενώ η ειλικρίνεια μπορεί να είναι αναζωογονητική, η άγνοια φαίνεται ευτυχία για αυτόν τον λανθασμένα αμήχανο ιπτάμενο. Ίσως κάποιο ελαφρύ καγχασμό από μια διακριτική απόσταση να είναι η πιο ευγενική κίνηση εδώ. Γιατί πραγματικά, ποιος δεν έχει ξαναγίνει τόσο ο ξεχασμένος σαλιάρης όσο και ο τυχαίος παραλήπτης; Τα ταξίδια μπορούν να γίνουν βρώμικα.

[sc name=”infinite-scroll-ad” ][/sc]

Στο τέλος, πάρτε μαζί σας υπομονή και χιούμορ για τέτοιες στιγμές στον αέρα. Αφήστε τους κοιμώμενους επιβάτες να κοιμούνται και αν τύχει να τους σαλιάσετε στα πουκάμισά τους, ίσως προσποιηθείτε ότι δεν το βλέπετε. Το γέλιο με τις μικρές αστείες ατυχίες της ζωής κάνει τις ώρες να περνούν πιο εύκολα για όλους. Απλά φροντίστε να έχετε μαζί σας επιπλέον χαρτοπετσέτες και μια αλλαξιά ρούχα!

[sc name=”infinite-scroll-ad-2″ ][/sc]

Εικόνες: Rankers, Far and Wide | Images: u/Shannon121/Reddit, Pinterest, u/muricason/Reddit, Instagram/Jon_rampos, Instagram/nikolinamn, Instagram/carl_scaife, Instagram/renata/fjs, Instagram/vendawg, Instagram/bobby_wan_kenobi, Instagram/thaliakelly, Instagram/Mariaeger, Instagram/madalynmarie, Twitter/SanjayBDalal, Twitter/J_Keith, Twitter/Rafitorres, Twitter/Jenny_Beckman, Twitter/sbellelauren, Twitter/radiogemhill, Twit22ter/Rileybhb, Imgur, Knand542, REVSdocent, Funnyordie. com, Reddit, BSR/Caters, Jess Wiberg/WestJet μέσω Reuters, JBR Ranch