Ποιο αυτοκίνητο έχει προτεραιότητα; Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν!

Έχετε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα;
Όταν είστε στο δρόμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, η οδήγηση γίνεται σταδιακά μια εξαιρετικά οικεία συνήθεια. Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε ήδη πώς να συμπεριφέρεστε στις περισσότερες περιπτώσεις και ότι έχετε ήδη αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα στο δρόμο. Ας δοκιμάσουμε όμως αυτή την υπόθεση με ένα παράδειγμα από μια πραγματική εξέταση οδήγησης.

Κοιτάζοντας την εικόνα που παρέχεται, μπορούμε να δούμε ένα σενάριο κυκλοφορίας σε έναν κόμβο Τ. Σε αυτή την περίπτωση, ένα ροζ αυτοκίνητο κατευθύνεται προς τη διασταύρωση. Σε αυτή την κατάσταση, ένα ροζ αυτοκίνητο κατευθύνεται προς τη διασταύρωση, συνοδευόμενο από ένα κίτρινο αυτοκίνητο που έρχεται από δεξιά και ένα μπλε αυτοκίνητο που έρχεται από αριστερά. Οι προθέσεις κάθε οχήματος είναι οι εξής: το ροζ αυτοκίνητο σκοπεύει να στρίψει αριστερά, το μπλε αυτοκίνητο σκοπεύει να συνεχίσει ευθεία και το κίτρινο αυτοκίνητο θέλει επίσης να στρίψει αριστερά. Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη σας όλες τις πινακίδες, τα φανάρια και τις άλλες συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν αυτή την κυκλοφοριακή κατάσταση.

Αν έχετε ήδη επιλέξει μια απάντηση και θέλετε να ελέγξετε αν έχετε δίκιο, κάντε κλικ στην επόμενη σελίδα! Θα σας δώσουμε τη σωστή απάντηση.