Είναι ο Άγγλος Πρίγκιπας Charles ο πραγματικός πατέρας του Πρίγκιπα Harry; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες και κρίνετε μόνοι σας

Σχέση

Η θεωρία αυτή δεν είναι αβάσιμη επειδή ήδη γνωρίζουμε ότι η Πριγκίπισσα Diana είχε μια σχέση με τον James Hewitt. Η σχέση κράτησε πέντε χρόνια περίπου και όλο αυτό γινόταν την χρονιά που γεννήθηκε ο Πρίγκιπας Harry. Παρόλα αυτά, ισχυρίζονται ότι η σχέση ξεκίνησε μετά την γέννηση του Harry το 1986n.Και οι δύο πλευρές παραδέχτηκαν την σχέση τους οπότε μέχρι τώρα μιλάμε με γεγονότα. Τώρα το αν αυτή η σχέση οδήγησε στην γέννηση ενός παιδιού, αυτό παραμένει μια εικασία.

Αλήθεια

Ποτέ δεν θα μάθουμε μάλλον την αλήθεια, αλλά ο James Hewitt έχει αρνηθεί αυτές τις φήμες. Ισχυρίζεται ότι η σχέση με την Diana ξεκίνησε δύο χρόνια μετά την γέννηση του  Harry και δεν γνωρίζονταν πριν από αυτή. Επίσης, μερικά μέλη της οικογένειας της Diana, της οικογένειας Spencer, είχαν κόκκινα μαλλιά οπότε αυτό εξηγεί γιατί ο Harry έχει κόκκινα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι ίσως είναι σύμπτωση που η Diana είχε σχέση με έναν άντρα με κόκκινα μαλλιά. Το News of the World ισχυρίζεται ότι έκαναν τεστ στο DNA του Harry και έδειξε ότι δεν σχετίζεται με αυτό του James Hewitt. Φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε αν αυτό είναι αλήθεια.

Σίγουρα υπάρχει ομοιότητα πάντως… Τι πιστεύετε;

Σελίδα 2 από 2

Θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για αργότερα; Κάντε το Pin στο Pinterest.

Πηγή: Cosmopolitan, USA Today | Εικόνα: video still