62 και ένα μωρό: Είναι η γέννησή της ένα ιατρικό θαύμα ή κάτι πιο σκοτεινό;

Οικογενειακοί δεσμοί: Η αποκάλυψη ενός μυστικού που άλλαξε τα πάντα

Στα 17 της χρόνια, η Sindy φαινόταν να είναι μια τυπική έφηβη. Ένιωθε λίγο διαφορετική από τους φίλους της και δεν είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Η Sindy δεν απολάμβανε πολύ να βρίσκεται στο σπίτι, όπως και οι περισσότεροι φίλοι της. Αλλά εδώ είναι η ανατροπή στην ιστορία: κάτι απροσδόκητο συνέβη στη Sindy που δεν περίμενε.

Παρόλο που πολλοί έφηβοι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τους γονείς τους, η κατάσταση της Sindy ήταν λίγο πιο μοναδική. Έγινε μάλιστα τόσο άσχημη που δεν καλούσε ποτέ φίλους στο σπίτι της και μερικές φορές έλεγε και ψέματα για τους γονείς της. Βλέπετε, οι γονείς της ήταν ηλικιωμένοι όταν την απέκτησαν. Πολύ μεγάλοι.

Φυσικά, δεν ήταν η πρώτη έφηβη με ηλικιωμένους γονείς. Αλλά κάτι στην οικογένειά της ήταν διαφορετικό, ακόμα και πέρα από τις ιδιαίτερες συνθήκες που περιέβαλλαν την οικογένεια της Σίντι. Η Σίντι ένιωθε σαν η οικογένειά της να υποκρινόταν και εκείνη να μην ήξερε τον ρόλο της. Το σπιτικό της είχε ένα μυστικό, απλώς εκείνη δεν το είχε ανακαλύψει ακόμα.