Έχετε καθαρίσει ποτέ το στρώμα σας; Αν το ξέρατε αυτό, θα το είχατε κάνει πολύ καιρό πριν

Αν ξέρατε τι υπάρχει μέσα στο στρώμα σας, θα το είχατε κάνει πολύ καιρό πριν

Όλοι ξέρουμε τι φανταστικό συναίσθημα είναι να κοιμόμαστε σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια. Ένα καθαρό και άνετο κρεβάτι είναι αρκετό για να μας κάνει χαρούμενους. Παραδόξως, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καθαρίσει ποτέ το στρώμα τους. Αν ξέρατε τι μπορείτε να βρείτε εκεί μάλλον θα το ξανασκεφτόσασταν. Επειδή, αν έχετε καθαρά σεντόνια δεν σημαίνει ότι και το κρεβάτι σας είναι καθαρό. Στην πραγματικότητα σας προτείνουμε να καθαρίζετε το στρώμα σας δύο φορές τον χρόνο έτσι ώστε να διασφαλίσετε ότι το κρεβάτι σας θα είναι πραγματικά καθαρό.

Πόσο αηδιαστικό μπορεί να γίνει ένα στρώμα;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα κύτταρα του δέρματος χάνουν οι άνθρωποι κάθε ώρα; Εκατομμύρια κάθε ώρα! Αυτά τα κύτταρα συνήθως παραμένουν στην επιφάνεια των σεντονιών σας, αλλά μερικά από αυτά μπαίνουν στις ίνες και αναμειγνύονται με τον ιδρώτα σας. Σαν αποτέλεσμα, φτάνουν μέχρι το στρώμα σας. Με άλλα λόγια, το στρώμα σας θέλει μεγάλη προσοχή και είναι πολύ σημαντικό να το καθαρίζετε.

Για τους ανθρώπους που έχουν αλλεργία στα ακάρεα σκόνης, αυτά είναι τρομερά νέα. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να καθαρίζουν το στρώμα τους τακτικά. Ιδιαίτερα επειδή στα ακάρεα σκόνης αρέσουν πολύ τα κύτταρα του δέρματος! Ξυπνάτε το πρωί με μπουκωμένη μύτη, συνάχι ή φαγούρα στην μύτη, και μήπως πονάνε και τα μάτια σας όταν ξυπνάτε; Τότε μάλλον αυτά τα μικρά τέρατα κατάφεραν να φτάσουν στο κρεβάτι σας.

Τα στρώματα διπλασιάζουν το βάρος τους κάθε 10 χρόνια

Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί αυτό, αλλά είναι γεγονός ότι ένα στρώμα διπλασιάζει το βάρος του κάθε 10 χρόνια. Το στρώμα σας δηλαδή μπορεί ήδη να έχει διπλασιάσει το βάρος του. Στην αρχή, υπάρχει συγκέντρωση από ανθρώπινες τρίχες, κύτταρα δέρματος, μούχλα, βακτήρια, σκόνη και ακάρεα σκόνης. Και μετά υπάρχουν και τα περιττώματα από αυτά τα ακάρεα σκόνης και τα νεκρά ζωύφια. Δεν ακούγεται και πολύ ευχάριστο, σωστά; Μην ανησυχείτε. Το καθάρισμα του στρώματος σας δεν είναι καθόλου δύσκολο και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας πολύ εύκολα.

Δείτε την επόμενη σελίδα όπου εξηγούμε τα βήματα.

Σελίδα 1 από 2