Έχετε καθαρίσει ποτέ το στρώμα σας; Αν το ξέρατε αυτό, θα το είχατε κάνει πολύ καιρό πριν

Με αυτά τα τρία βήματα θα καθαρίσετε το στρώμα σας εύκολα και γρήγορα.

Εδώ είναι τι χρειάζεστε:

  • Μαγειρική σόδα
  • Μια ηλεκτρική σκούπα
  • Ένα υγρό πανί

1ο Βήμα

Ξεκινήστε σκουπίζοντας το στρώμα με την σκούπα. Αυτό θα απομακρύνει την σκόνη και την βρωμιά πάνω από το στρώμα και θα τα εμποδίσει να διεισδύσουν μέσα στο στρώμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι η ηλεκτρική σας σκούπα είναι καθαρή πριν την χρησιμοποιήσετε πάνω στο κρεβάτι σας. Αν δεν είναι το στρώμα σας θα γίνει ακόμα πιο βρώμικο.

2ο Βήμα

Η μαγειρική σόδα διασφαλίζει ότι θα απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες μυρωδιές και μπορείτε να την βρείτε σε όλα τα σουπερμάρκετ! Η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα, θα τραβήξει την μυρωδιά, την υγρασία και την βρωμιά και θα αφήσει το στρώμα σας φρέσκο και καθαρό και πάλι.

3ο Βήμα

Αφαιρέστε τους λεκέδες από το στρώμα σας με ένα υγρό πανί. Ρίξτε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα, νερό και αλάτι στους λεκέδες και αφήστε το για 30 λεπτά περίπου. Στην συνέχεια πλύνετε το με ένα πανί βουτηγμένο σε κρύο νερό.

Αυτά τα κόλπα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για τα μαξιλάρια. Αν δεν έχετε καθαρίσει το στρώμα σας για πολύ καιρό, ίσως θα πρέπει να σας το καθαρίσει ένας επαγγελματίας. Συνήθως αυτό κοστίζει γύρω στα 35 ευρώ. Τα παραπάνω κόλπα μπορούν να σας βοηθήσουν το συντηρήσετε σωστά.

Σελίδα 2 από 2

Θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για αργότερα; Κάντε το Pin στο Pinterest.

Πηγή & εικόνα| TipHero