Αυτό το μικρό ξύλινο σπιτάκι είναι μόλις 27μ2 αλλά μόλις το δείτε μέσα θα θέλετε να ζήσετε εδώ!

Μπορείτε να φανταστείτε  μια βροχερή ημέρα  μέσα σε αυτό το φανταστικό σαλόνι; Θα θέλαμε να χαλαρώσουμε με ένα καλό βιβλίο στον καναπέ. Ξαπλώστε με μια κουβέρτα, φτιάξτε και ένα τσάι …. Αυτό το ξύλινο δωμάτιο είναι ιδανικό για χαλάρωση!

Μπορεί αυτό το σπίτι να είναι μικρό, αλλά έχει αρκετό χώρο για να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα στην τραπεζαρία. Φάτε με την οικογένεια σας ή καλέστε φίλους και κάντε ένα ωραίο πάρτι. Θα περάσετε φανταστικά!

Φυσικά δεν έχει πολύ χώρο για μαγείρεμα, αλλά αν βρείτε μια απλή συνταγή θα βολευτείτε σε αυτή την φανταστική μικρή κουζίνα. Μαγειρέψτε μακαρόνια ή ρύζι και οι επισκέπτες σας θα ευχαριστηθούν ένα μαγευτικό δείπνο. Δεν υπάρχει λόγος για πολλές κατσαρόλες και ετοιμασίες. Σε αυτή την κουζίνα θα σκέφτεστε με βάση το μέγεθος της – αυτό είναι μια ωραία πρόκληση!

Όταν ανεβείτε την σκάλα θα βγείτε σε ένα πλατύσκαλο με πρόσβαση σε ένα μικρό μπαλκόνι το οποίο έχει θέα δέντρα και πολύ πράσινο. Ηρεμούμε βλέποντας μόνο αυτή την εικόνα! Θα ήταν ωραία να πιείτε ένα ποτήρι ζεστή σοκολάτα ή ένα ποτήρι κρασί το βράδυ σε αυτό το μπαλκόνι.

Σελίδα 3 από 4