Δοκιμάστε να βάλετε ασπιρίνη στο πλυντήριο σας. Τα αποτελέσματα θα είναι απίστευτα

Συμβαίνει πολύ συχνά: αγοράζετε  ένα τέλειο ρούχο και μετά από ένα μήνα χρήσης το χρώμα του αρχίζει να γίνεται θαμπό. Ακόμα και τα μαύρα ρούχα αρχίζουν να γίνονται γκρι; Ευτυχώς υπάρχει ένα απλό κόλπο για να το αντιμετωπίσετε αυτό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαύρο πιπέρι!

Αποχρωματισμένα ρούχα

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε ρούχα που έχουν χάσει το χρώμα τους; Ιδιαίτερα επειδή αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε καινούρια – και αυτό δεν σταματάει ποτέ. Ήρθε η ώρα να σπάσετε αυτό τον φαύλο κύκλο με αυτό το χρήσιμο τρικ! Αν προσθέσετε λίγο μαύρο πιπέρι στο πλυντήριο σας τα ρούχα σας θα βγουν λαμπερά και χρωματιστά και πάλι. Πείτε αντίο στα ρούχα που έχουν χάσει το χρώμα τους!

Πιπέρι

Έτσι λειτουργεί: βάλτε τα ρούχα που έχουν χάσει το χρώμα τους στο πλυντήριο και προσθέστε το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε συνήθως. Στην συνέχεια, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι στο πλυντήριο. Πλύνετε τα άπλυτα στο κρύο πρόγραμμα. Θα δείτε ότι τα χρώματα των ρούχων θα είναι όπως όταν τα αγοράσατε. Πως λειτουργεί; Τα υπολείμματα σαπουνιού κάνουν τα ρούχα σας πιο θαμπά και τα κάνει να χάνουν το έντονο χρώμα τους γρηγορότερα. Χάρη στην υφή του πιπεριού, τα υπολείμματα σαπουνιού δεν θα κολλάνε πια στα ρούχα. Με αυτό τον τρόπο τα ρούχα δεν θα χάνουν το χρώμα τους από το πλυντήριο. Επιπλέον, το πιπέρι βοηθάει στο να μην αλλάζουν τα χρώματα.

Σελίδα 2 από 2

Πηγή: Factaholics | Εικόνα: Tips and Tricks©