Δοκιμάστε να βάλετε λίγο στοματικό διάλυμα στην λεκάνη της τουαλέτας τουαλέτα και τα απίστευτα αποτελέσματα

Οδοντόβουρτσα

Ένα αντικείμενο που σχεδόν ποτέ δεν καθαρίζουμε είναι η οδοντόβουρτσα μας. Την χρησιμοποιούμε καθημερινά και η υγρασία και η ζέστη που υπάρχει μέσα στο μπάνιο βοηθούν στην ανάπτυξη βακτηριδίων.  Για αυτό είναι σημαντικός ο σωστός και τακτικός καθαρισμός. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με μια μικρή ποσότητα στοματικού διαλύματος. Ρίξτε λίγο σε ένα ποτήρι και αφήστε το βουρτσάκι ανάποδα για λίγες ώρες. Έτσι θα σκοτώσετε τα περισσότερα βακτηρίδια.

Άπλυτα ρούχα

Μια ακόμα περίεργη αλλά ιδιαίτερα χρήσιμη συμβουλή είναι να βάλετε λίγο μαζί με το απορρυπαντικό στα άπλυτα σας. Η αντιβακτηριδιακή του δράση θα σκοτώσει όλα τα βακτήρια που βρίσκονται στα ρούχα σας. Επίσης θα καθαρίσει το εσωτερικό του πλυντηρίου σας. Έτσι θα έχετε πολλά οφέλη ταυτόχρονα!

Τουαλέτα

Και τώρα ήρθε η ώρα για το τρικ που όλοι περιμένατε. Δεν θα περνούσε από το μυαλό των περισσοτέρων να βάλουν στοματικό διάλυμα στην τουαλέτα, αλλά μόλις παρακολουθήσετε το βίντεο σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη. Η τουαλέτα, είναι κάτι που απαιτεί τακτικό καθάρισμα, μέσα και έξω. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα από στοματικό διάλυμα στην τουαλέτα, τρίψτε την με το πιγκάλ και τραβήξτε το καζανάκι. Η τουαλέτα σας θα έχει μια υπέροχη μυρωδιά και θα είναι αστραφτερή όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν!

Δείτε το βίντεο με τις οδηγίες εδώ:

Θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για αργότερα; Κάντε το Pin στο Pinterest!

Πηγή: eHow | Εικόνα: videostill