Εδώ είναι ο πανέξυπνος λόγος γιατί πρέπει να ρίξετε σαπούνι για τα πιάτα στην τουαλέτα σας!

Βουλωμένη

Συνήθως ξεκινάτε την διαδικασία χρησιμοποιώντας μια βεντούζα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αποτελεσματικό. Παρόλα αυτά δεν είμαστε φαν αυτών των ακριβών χημικών προϊόντων για την απόφραξη της τουαλέτας. Ευτυχώς, υπάρχει μια ευκολότερη και φτηνότερη λύση και είναι κάτι που πιθανώς το έχετε ήδη στην κουζίνα σας: σαπούνι για τα πιάτα!

Σαπούνι για τα πιάτα

Ναι, αλήθεια, το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το κόλπο είναι σαπούνι για τα πιάτα και χλιαρό νερό. Ρίξτε μια ικανοποιητική ποσότητα σαπουνιού για τα πιάτα στην βουλωμένη τουαλέτα. Θα δείτε ότι θα αρχίσει να βυθίζετε σιγά σιγά. Τώρα προσθέστε χλιαρό νερό (όχι βραστό όμως γιατί ενδέχεται να καταστρέψει την τουαλέτα σας) στην τουαλέτα μέχρι να γεμίσει. Περιμένετε για  20 με 30 λεπτά έτσι ώστε το σαπούνι και το νερό να δράσουν. Το νερό θα βρει το δρόμο να περάσει από το φράξιμο και να κατέβει κάτω. Στην συνέχεια τραβήξτε καζανάκι και το φράξιμο θα εξαφανιστεί!

Πρόληψη

Βουλώνει η τουαλέτα σας πιο συχνά από ότι θα θέλατε; Δοκιμάστε να ρίξετε σαπούνι για τα πιάτα που και που και με αυτό τον τρόπο η τουαλέτα σας δεν θα βουλώνει τόσο συχνά. Επομένως είναι χρήσιμο και σαν μέτρο πρόληψης!

Το παρακάτω βίντεο δείχνει πόσο εύκολο είναι να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας:

Θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για αργότερα; Κάντε το Pin στο Pinterest!

Πηγή: Wikihow | Εικόνα: Pixabay