Έχετε μπουκάλια από πλαστικό στο σπίτι σας; Δεν φαντάζεστε πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε!

plastic bottles

Δεν θα ρίξετε στα σκουπίδια ξανά τα πλαστικά μπουκάλια σας!

Πάντα έχουμε ένα μπουκάλι νερό μαζί μας όταν πάμε ένα ταξίδι και τις περισσότερες φορές το καταναλώνουμε όλο. Τι γίνεται όμως μόλις το πιούμε; Τίποτα ιδιαίτερο. Συνήθως το πετάμε στα σκουπίδια αφού ξέρουμε ότι απαγορεύεται μα το ξαναγεμίσουμε. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα άδεια πλαστικά μπουκάλια!

Μην ρίξετε στα σκουπίδια τα άδεια πλαστικά σας μπουκάλια την επόμενη φορά. Μπορείτε να κάνετε πολλά με αυτά.

Ψεκαστήρι για τον κήπο σας

Για αυτό το τρικ τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε είναι μια πρόκα ή ένα κατσαβίδι έτσι ώστε να τρυπήσετε μερικές φορές το μπουκάλι. Η πλευρά του μπουκαλιού που είναι στραμμένη προς το έδαφος δεν πρέπει να έχει τρύπες. Τώρα, πρέπει να προσαρμόσετε το λάστιχο στο στόμα του μπουκαλιού και όλα είναι έτοιμα! Έχετε έναν ψεκαστήρι για τον κήπο σας!

plastic bottles

Ξεχωρίστε τα αυγά

Σας είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τα αυγά; Σε μερικές συνταγές χρειάζεστε τον κρόκο και σε άλλες το ασπράδι, κάτι που σημαίνει ότι πολλές πρέπει να τα ξεχωρίσετε; Αυτή η διαδικασία δημιουργεί  ακαταστασία, αλλά αυτό μπορείτε να το αποφύγετε με ένα πλαστικό μπουκάλι. Σπάστε ένα αυγό σε ένα μπολ. Αφαιρέστε το καπάκι από το μπουκάλι και πιέστε το λίγο. Μετά ενώ συνεχίζετε να ασκείτε πίεση,  βάλτε το στόμιο του στον κρόκο του αυγού και σταματήστε την πίεση. Με αυτό τον τρόπο ο κρόκος θα απορροφηθεί μέσα στο μπουκάλι και το ασπράδι θα μείνει στο πιάτο. Τόσο απλά!

plastic bottles

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για δύο ακόμα εκπληκτικά τρικ με ένα  μπουκάλι!

Σελίδα 1 από 2