Αυτό το κόλπο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε ένα δαχτυλίδι που έχει κολλήσει στο δάχτυλο σας χωρίς να το χαλάσετε

Αυτό το κόλπο δίνεται από ένα γιατρό και μπορεί να σας βοηθήσει!

Όλοι το έχουμε περάσει: προσπαθείτε να βγάλετε ένα από τα δαχτυλίδια σας πριν πάτε για ύπνο ή απλά όταν προσπαθείτε να το δοκιμάσετε σε ένα μαγαζί και τότε… δεν βγαίνει. Πάντα μας πιάνει ένας πανικός όταν συμβεί κάτι τέτοιο. Τις περισσότερες φορές καταφέρνουμε να το βγάλουμε μετά από λίγο παίδεμα αλλά σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται να έχει κολλήσει εντελώς. Ευτυχώς, υπάρχει ένα απλό κόλπο που ενδέχεται να σας βοηθήσει!

Αυτός ο γιατρός έχει το πιο χρήσιμο κόλπο όταν ένα δαχτυλίδι έχει κολλήσει στο δάχτυλο σας!

Δαχτυλίδι

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που φοράνε τα δαχτυλίδια τους για τόσο καιρό που δεν ξέρουν πια αν θα μπορέσουν τα βγάλουν ποτέ. Παρόλα αυτά, μερικές φορές είναι αναγκαίο να βγάλετε τα κοσμήματα σας, για παράδειγμα στον έλεγχο στο αεροδρόμιο ή πριν από μια εγχείρηση ή τέλος αν αρχίζει και σας ενοχλεί. Φυσικά, θα είναι κρίμα να κόψετε το δαχτυλίδι ιδιαίτερα αν είναι ένα δαχτυλίδι με μεγάλη οικονομική ή συναισθηματική αξία όπως η βέρα σας ή το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας!

Ρίξτε μια ματιά στην συμβουλή και διαβάστε τις οδηγίες στην επόμενη σελίδα!

Σελίδα 1 από 2