Μπορείτε να δροσίσετε την ζέστη στο αυτοκίνητο σας μέσα σε λίγο χρόνο με αυτό το απλό τρικ!

open-car-door

Με αυτό το τρικ δεν θα είναι το αυτοκίνητο σας τόσο ζεστό

Επιτέλους ο καιρός έφτιαξε! Το καλοκαίρι άρχισε και όλοι αρχίζουμε να βγαίνουμε έξω για να απολαύσουμε τον ήλιο (ή την σκιά). Μπορεί να έχετε ήδη προγραμματίσει μια βόλτα στην παραλία.  Αλλά αν έχει ζέστη και αφήσετε το αυτοκίνητο σας κάτω από τον ήλιο τότε όταν μπείτε μέσα για να φύγετε θα ζεματάει. Ευτυχώς, έχουμε ένα τρικ το οποίο θα σας βοηθήσει να δροσίσετε το αυτοκίνητο σας σε χρόνο μηδέν!

Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο εύκολο…

Θερμοκρασία

Ξέρατε οτι η θερμοκρασία σε ένα αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο μπορεί να φτάσει τους 50 βαθμούς Κελσίου; Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 24 βαθμοί τότε η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκινήτου μπορεί να φτάσει τους 34 μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα λεπτών. Σε τριάντα λεπτά η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει στους 43 βαθμούς. Κάτω από τον ήλιο η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 50 βαθμούς. Αυτό δεν θα βοηθούσε αρκετά την οδήγηση σας.  Πολλοί ανοίγουν αμέσως το κλιματιστικό αλλά αυτό κοστίζει αρκετά σε ενέργεια. Και μερικά αυτοκίνητα δεν έχουν καν κλιματιστικό! Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε επειδή αυτό το τρικ θα δροσίσει το αυτοκίνητο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τρικ

Αυτό το τρικ εφαρμόζεται πολύ στις ζεστές χώρες εξαιτίας της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητα του. Φυσικά μπορείτε να ανοίξετε το κλιματιστικό για να δροσίσετε το αυτοκίνητο σας αλλά αυτό χρειάζεται ενέργεια και χρόνο. Επιπλέον μερικά αυτοκίνητα δεν είναι εφοδιασμένα με κλιματιστικό επομένως αυτό το τρικ δεν μπορεί να εφαρμοστεί από όλους. Η συμβουλή που ακολουθεί είναι πολύ πιο αποτελεσματική και λειτουργεί σε όλα τα αυτοκίνητα. Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να δείτε πώς να δροσίσετε το αυτοκίνητο σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Συνεχίστε να διαβάζετε τις επόμενες σελίδες!

Σελίδα 1 από 2