Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να δοκιμάσετε να λούσετε τα μαλλιά σας με παρακεταμόλη

Η παρακεταμόλη είναι κάτι παραπάνω από ένα παυσίπονο!

Ονειρεύεστε να έχετε πλούσια πυκνά μαλλιά; Εμείς ναι και έχουμε δοκιμάσει όλα τα ακριβά σαμπουάν και μαλακτικά που μπορέσαμε να βρούμε αλλά τίποτα δεν είχε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Αποδεικνύεται ότι απλά έπρεπε να πάρουμε αυτό το συνηθισμένο προϊόν από το ντουλάπι με τα φάρμακα. Αυτή η συμβουλή είναι φανταστική!

Μαλλιά

Η φροντίδα των μαλλιών σας μπορεί να απαιτεί αρκετή δουλειά. Υπάρχουν τόσα πολλά σαμπουάν και άλλα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις μέρες, και αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε όλα θα πρέπει να ξοδέψετε πολύ χρόνο αλλά και χρήματα για τα μαλλιά σας. Έχετε σκεφτεί όμως μια σπιτική θεραπεία για τα άτονα μαλλιά σας; Υπάρχουν πολλές λύσεις καθαρισμού που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε θεραπείες για την εμφάνιση σας. Για αυτό το κόλπο το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη παρακεταμόλη.

Παρακεταμόλη

Η παρακεταμόλη, όπως και η ασπιρίνη, είναι το πιο συνηθισμένο παυσίπονο. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μια ασπιρίνη όταν έχουν πονοκέφαλο, μόλυνση στο αυτί ή γρίπη. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια πλακέτα παρακεταμόλη τριγύρω καθώς είναι φτηνή και εύκολο να την αποκτήσεις. Εκτός από παυσίπονο, οι λευκές ταμπλέτες είναι εξαιρετικές να τις χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας καθώς θα σας ανακουφίσουν από την φαγούρα και θα αντιστρέψουν την ζημιά που προκαλείται από τις βαφές.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε την παρακεταμόλη όταν λούζετε τα μαλλιά σας στην επόμενη σελίδα.

Σελίδα 1 από 2