Θέλετε να απαλλαγείτε από τα μπιμπίκια; Τρίψτε λίγο αυγό στο πρόσωπο σας!

αυγό

Έχετε πολλά μαύρα στίγματα στο πρόσωπο σας; Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν!

Πολλοί άνθρωποι έχουν μαύρα στίγματα: αυτά τα μικρά, μαύρα, σκούρα στίγματα τα οποία εμφανίζονται όταν φράζουν οι πόροι. Κυρίως εμφανίζονται στο πρόσωπο σας, κάτι που είναι κρίμα επειδή είναι εμφανή σε όλους. Τώρα, φυσικά μπορείτε να αγοράσετε ακριβές κρέμες και θεραπείες για να απαλλαγείτε από αυτά αλλά επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις σπιτικές θεραπείες. Είναι πολύ πιο απλές και πολύ πιο φτηνές!

Υπάρχουν τρεις χρήσιμες σπιτικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα.

1. Μάσκα προσώπου με αυγό και λεμόνι

Τα συστατικά αυτής της ισχυρής μάσκας προσώπου είναι πολύ χρήσιμες για να απαλλαγείτε από σπυράκια και μαύρα στίγματα. Το λεμόνι έχει καυστικές ιδιότητες, καθαρίζει το δέρμα και σκοτώνει τα βακτήρια. Και μετά υπάρχει και το αυγό το οποίο σας βοηθάει να αφαιρέσετε το επιπλέον σμήγμα από το δέρμα σας με αποτέλεσμα να γίνεται πιο απαλό.

Συστατικά:

  • 1 ασπράδι αυγού
  • Λίγες σταγόνες από χυμό λεμόνι

Οδηγίες:

Αναμείξτε τα δύο συστατικά και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας. Αφήστε το για 20 λεπτά και στην συνέχεια ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε αυτή την μάσκα προσώπου δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να διαβάσετε για δύο εναλλακτικές μεθόδους για να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα όπως και ένα βίντεο!

Σελίδα 1 από 2