Θέλετε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα; Αυτά τα κόλπα ίσως σας βοηθήσουν

Η κυτταρίτιδα είναι κάτι που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες

Οι διαφημίσεις στα περιοδικά και στην τηλεόραση μπορεί να ισχυρίζονται το αντίθετο αλλά οι περισσότερες γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, ραγάδες ή άλλες δερματικές παθήσεις όπως ουλές ή ακμή. Στην πραγματικότητα, γύρω στο 85%  των γυναικών έχει κυτταρίτιδα. Ακόμα και τα σούπερ μοντέλα, οι αθλήτριες αλλά και οι διάσημες έχουν. Για πολλές γυναίκες αυτό αποτελεί αιτία ανασφάλειας: Δεν τους αρέσει να περπατούν με το μπικίνι τους στην παραλία. Ευτυχώς, ίσως υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για αυτό.

Φυσικά, η κυτταρίτιδα δεν είναι λόγος ντροπής, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό, τότε ίσως αυτά τα κόλπα σας βοηθήσουν.

Κυτταρίτιδα

Επομένως, τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα; Είναι μια ανωμαλία του δέρματος που το κάνει να δείχνει σαν να έχει λακάκια ή να είναι σβολιασμένο. Συνήθως επηρεάζει τους γοφούς και τους γλουτούς αλλά μπορεί να εμφανιστεί και σε άλλη σημεία. Είναι αποτέλεσμα λιπαρών κυττάρων που πιέζουν το συνδετικό ιστό κάτω από το δέρμα. Πολλοί άνθρωποι συνδέουν την κυτταρίτιδα με την παχυσαρκία αλλά αυτό είναι λάθος: αυτά τα δύο δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Είτε είναι κάποιος παχύς είτε αδύνατος, αυτή είναι μια πάθηση που επηρεάζει τους περισσότερους σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Ευτυχώς, ίσως υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε. Διαβάστε τι στην επόμενη σελίδα!

Σελίδα 1 από 2