Θέλετε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα; Αυτά τα κόλπα ίσως σας βοηθήσουν

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Δεν υπάρχει εγγύηση για συγκεκριμένα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα σε κάθε άτομο ενδέχεται να διαφέρουν.

Πριν σας αποκαλύψουμε αυτά τα κόλπα, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι δεν είναι εγγυημένο ότι θα δουλέψουν. Παρόλα αυτά, κακό δεν θα κάνουν οπότε ίσως αξίζει μια προσπάθεια!

Καφές

Λέγεται ότι οι δερματικές παθήσεις όπως η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες, το έκζεμα, οι ουλές και η ακμή μπορούν να αντιμετωπιστούν τρίβοντας το σώμα σας με προϊόν απολέπισης με βάση τον καφέ. Η Αυστραλιανή εταιρεία Frank Body έχει μια ολόκληρη σειρά από προϊόντα προστασίας του δέρματος με βάση τον καφέ. Το σαιτ τους εξηγεί: “Όπως ακριβώς σας ξυπνάει εσωτερικά, ο καφές μπορεί να σας ξυπνήσει και εξωτερικά.” Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι όταν απλώνετε καφέ στο δέρμα σας, αυξάνετε η κυκλοφορία του αίματος κάτι που κάνει τα προβλήματα του δέρματος να εξαφανιστούν. Ο καφές έχει επίσης το ίδιο pH με το δέρμα σας κάτι που σημαίνει ότι δεν θα κάνει το δέρμα σας ξηρό ή λιπαρό. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για ένα προϊόν απολέπισης που θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μείγμα με καφέ, ζάχαρη και ελαιόλαδο. Αξίζει μια προσπάθεια, σωστά;

Δίαιτα

Εκτός από το τρίψιμο με καφέ, υπάρχουν και μερικές διαιτητικές συμβουλές που ενδέχεται να σας βοηθήσουν. Τα ακόλουθα φαγητά λέγεται ότι βοηθούν στην μείωση της κυτταρίτιδας:

  • Γιαούρτι, γάλα και τυρί
  • Ωμά λαχανικά
  • Φασόλια
  • Ρύζι
  • Κρέας με λίγο λίπος όπως κοτόπουλο, ψάρι ή μοσχάρι
  • Φρέσκα φρούτα

Κυκλοφορία του αίματος

Μια τελευταία συμβουλή είναι να βεβαιωθείτε ότι βοηθάτε την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με τακτικά μασάζ και ντους με ζεστό και κρύο νερό. Η άσκηση επίσης βοηθάει στην ενδυνάμωση των μυών στις περιοχές με το πρόβλημα. Μερικές ασκήσεις λέγεται ότι βοηθούν ενάντια στην κυτταρίτιδα είναι τα καθίσματα και οι προβολές.

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Δεν υπάρχει εγγύηση για συγκεκριμένα αποτελέσματα, και αυτά ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Σελίδα 2 από 2

Θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για αργότερα; Κάντε το Pin στο Pinterest!

Πηγή:  GlamourMedicalNewsToday| Εικόνα:Pixabay