Με αυτή την συνταγή θα μπορείτε να αφαιρείτε τις τρίχες από το πρόσωπο σας πολύ εύκολα! Δεν θα χρειάζεστε ξύρισμα ή αποτρίχωση με κερί πια!

Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το μουστάκι γρήγορα και ανώδυνα!

Μια μέρα, κοιτάτε τον καθρέφτη και βρίσκεται εκεί: μουστάκι. Δυστυχώς, θα γίνεται όλο και πιο έντονο όσο μεγαλώνετε επομένως θα θέλατε να απαλλαγείτε από αυτό άμεσα. Αλλά πως μπορεί να γίνει αυτό αποτελεσματικά;

Σκούρες τρίχες
Μερικές γυναίκες από την φύση τους έχουν περισσότερες τρίχες στο πρόσωπο τους από άλλες. Αυτό έχει να κάνει με τα γονίδια και τοις ορμόνες. Για παράδειγμα, οι γυναίκες με σκούρα μαλλιά έχουν πιο εμφανείς τρίχες στο πρόσωπο τους σε σχέση με τις ξανθιές. Κατά τις περιόδους που δεν υπάρχει πολύ ήλιος (όπως το χειμώνα) οι τρίχες γίνονται ακόμα πιο σκούρες. Ένα είναι το σίγουρο: όλες οι γυναίκες έχουν σε ένα βαθμό τρίχες στο πρόσωπο τους. Σας ενοχλούν οι τρίχες πάνω από το χείλος σας και θα θέλατε να κάνετε κάτι για αυτό; Δεν είναι ανάγκη να επισκεφτείτε έναν αισθητικό για να σας αφαιρέσει τις τρίχες με κερί ή λέιζερ. Μπορείτε να το κάνετε μόνες σας και είναι πολύ εύκολο!

Κρέμα απολέπισης προσώπου
Θα σκεφτόσασταν να ξυρίσετε το πάνω μέρος από το χείλος σας αλλά δεν σας το συνιστούν οι αισθητικό. Γιατί; Επειδή οι τρίχες θα μεγαλώσουν ξανά πολύ γρήγορα. Αυτό γίνεται γιατί απλά ‘κόβονται’ αντί να αφαιρούνται τελείως. Όταν οι τρίχες μεγαλώσουν ξανά, θα φαίνονται πιο σκούρες και παχιές. Και αυτό δεν θα σας κάνει να νοιώθετε άνετες ή όμορφες! Το καλύτερο θα ήταν να αφαιρέσετε τις τρίχες χρησιμοποιώντας μια κρέμα απολέπισης προσώπου. Έχουμε δύο συνταγές τις οποίες θα βρείτε στην επόμενη σελίδα!

Συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα!

Σελίδα 1 από 2