Χρησιμοποιεί ελαιόλαδο στο δέρμα σας και ΑΥΤΟ είναι το αποτέλεσμα! Απίστευτο!

Ποιος θα πίστευε ότι το ελαιόλαδο θα έκανε καλό σε αυτό!

Όλοι μας έχουν ένα μπουκάλι ελαιόλαδο στο ντουλάπι με τα τρόφιμα ή στον πάγκο της κουζίνας έτσι ώστε να το έχουμε πρόχειρο για χρήση. Συνήθως, το χρησιμοποιούμε στο φαγητό μας αλλά από ότι φαίνεται μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλά περισσότερα! Έχουμε επιλέξει δύο κόλπα για σας σήμερα τα οποία θα σας ξαφνιάσουν!

Το ελαιόλαδο έχει δεκάδες ιδιότητες που το κάνουν πολύ χρήσιμο για τις δουλειές του σπιτιού, αλλά εμείς επιλέξαμε δύο κόλπα που το κάνουν πολύ χρήσιμο στην θεραπεία του δέρματος. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά το ελαιόλαδο είναι από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα θεραπείας για το δέρμα και είναι πολύ φτηνότερο από τα παραδοσιακά προϊόντα.

1. Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε το μεικ απ σας.

Ακόμα και το πιο επίμονο μεικ απ δεν θα μπορέσει να αντισταθεί ενάντια στην δύναμη του ελαιόλαδου (εκτός από το μόνιμο μεικ απ φυσικά). Βουτήξτε λίγο βαμβάκι σε ελαιόλαδο και έχετε ένα φυσικό, μη τοξικό και μη αρωματισμένο καθαριστικό για το μεικ απ.

2. Χρησιμοποιήστε το σαν προϊόν περιποίησης του δέρματος ή σαν κρέμα νυκτός.

Σε αντίθεση με ότι πιστεύετε, δεν θα έχετε λιπαρό δέρμα αν απλώσετε ελαιόλαδο στο πρόσωπο σας. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό προϊόν που απορροφάται από τους πόρους του δέρματος πολύ γρήγορα και κάνει θαύματα για το δέρμα σας. Επομένως είναι μια ιδανική κρέμα νυκτός και πρέπει να το συμπεριλάβετε στην περιποίηση του δέρματος σας ιδιαίτερα αν έχετε πολύ ξηρό δέρμα!

Θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα κόλπα; Θα θέλαμε να μάθουμε πόσο σας βοήθησε, επομένως πείτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο  Facebook!

Θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για αργότερα; Κάντε το Pin στο Pinterest!

Εικόνα: Unsplash