7 απλά κόλπα που ενδέχεται να σας βοηθήσουν να λευκάνετε τα δόντια σας χωρίς να κάνετε λεύκανση

Είναι ευκολότερο από ότι νομίζετε να αποκτήσετε το τέλειο χαμόγελο που θέλετε!

Όλοι θα θέλαμε νε έχουμε αυτό το τέλειο λευκό χαμόγελο που έχουν οι αστέρες του Hollywood αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο στην πράξη. Οι διάσημοι κάνουν λεύκανση στα δόντια τους, κάτι που είναι ακριβό και δεν δίνει και απόλυτα φυσικά αποτελέσματα. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά απλά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να λευκάνετε τα δόντια σας μόνοι σας. Αυτά τα κόλπα είναι φυσικά και δεν θα χρειαστείτε προϊόντα λεύκανσης!

Με αυτά τα 7 κόλπα, θα αποκτήσετε εύκολα λευκά δόντια!

1. Βούρτσισμα

Αυτό είναι προφανές αλλά ένα αστραφτερό χαμόγελο ξεκινάει από το σωστό βούρτσισμα και καθαρισμό των δοντιών. Βουρτσίστε τα δόντια σας τουλάχιστον για δύο λεπτά με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό να βουρτσίζετε τα δόντια σας καλά πριν πάτε για ύπνο. Όταν κοιμάστε παράγετε λιγότερο σάλιο και το σάλιο καθαρίζει το στόμα σας. Αν δεν βουρτσίσετε τα δόντια σας το βράδυ, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για όλα τα βακτήρια που έχουν μαζευτεί στο στόμα σας κατά την διάρκεια της ημέρας. Φριχτό! Συμβουλή: επίσης πλύνετε το στόμα σας με στοματικό διάλυμα και χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα για να απομακρύνετε υπολείμματα τροφίμων.

2. Ξύδια από μηλίτη

Εντάξει, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το να κάνετε λεύκανση στα δόντια σας από έναν επαγγελματία αλλά είναι μια ασφαλής, φυσική και φτηνή εναλλακτική: ξύδι από μηλίτη. Φτιάξτε ένα μείγμα με 2/3 νερό και 1/3 ξύδι από μηλίτη και χρησιμοποιήστε το για να ξεπλύνετε το στόμα σας μια φορά την ημέρα για ένα λεπτό κάθε φορά. Τα δόντια σας θα φαίνονται πιο λευκά μετά από μερικά πλυσίματα!

3. Ωμά φρούτα και λαχανικά

Τα φρούτα και τα λαχανικά δεν είναι απλά καλά για την υγεία σας αλλά και για τα δόντια σας. Η κατανάλωση μήλων, καρπών και κουνουπιδιού αφαιρεί τους μικρούς λεκέδες και αποτρέπει τον σχηματισμό τρυπών στα δόντια σας. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να τρώτε μερικές ωμά λαχανικά αντί για μπισκότα!

4. Φράουλες

Οι φράουλες περιέχουν μηλικό οξύ που βοηθάει στην λεύκανση των δοντιών. Κόψτε μια φράουλα στην μέση και τρίψτε το εσωτερικό μέρος στα δόντια σας. Σημαντική σημείωση: το οξύ αυτό δεν είναι καλό για το σμάλτο των δοντιών σας, επομένως μην το παρακάνετε!

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τα υπόλοιπα κόλπα!

Σελίδα 1 από 2