Άντρας σκάβει μια τρύπα στην αυλή του και κάνει μια ασυνήθιστη ανακάλυψη

Σίγουρα δεν περίμενε να βρει κάτι τέτοιο στην αυλή του!

Μερικές φορές, όταν κάποιος αγοράζει ένα σπίτι, μπορεί να βρει ένα κρυμμένο και ξεχασμένο θησαυρό κάπου στο σπίτι. Αυτό συνέβη και στον Αμερικάνο John Sims από το Tuscon της Arizona. Όταν είδε τα σχέδια του σπιτιού που αγόρασε το 2015, έκανε μια ιδιαίτερη ανακάλυψη. Τα σχέδια έδειξαν ένα ‘επιπλέον δωμάτιο’ στην αυλή. Αυτό που βρήκε ήταν εντελώς ασυνήθιστο!

Ο John Sims ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη.

Αινιγματικό μήνυμα

Ο John Sims αγόρασε ένα σπίτι στο Tucson της Arizona. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν φίλος του επομένως ήξερε ότι έκανε μια καλή αγορά. Αλλά όταν ο φίλος του, του έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού έλαβε και ένα παράξενο μήνυμα. Υπήρχε ένα μυστήριο που περιέβαλε το σπίτι – κάτι που έπρεπε να ανακαλυφθεί. Ο John δεν συνειδητοποίησε ότι το αινιγματικό μήνυμα του φίλου του θα ήταν αρχή μιας σειράς γεγονότων που θα έκανε όλη την πολιτεία της Arizona να μιλάει για αυτό.

Σχέδια

Τα σχέδια έδειχναν ξεκάθαρα έναν κυκλικό χώρο στην αυλή. Ο John αποφάσισε να ξεκινήσει το σκάψιμο αν και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι έψαχνε. Αρκετά σύντομα, το φτυάρι του χτύπησε μέταλλο. Όταν έβγαλε το χώμα είδε ότι ήταν μια κυκλική μεταλλική πόρτα. Μετά από έρευνα είδε ότι ανακάλυψε ένα καταφύγιο για βόμβες ή ένα κελάρι για καταιγίδες. Με λίγη βοήθεια από τους φίλους του, ο John κατάφερε να ανοίξει την μεταλλική πόρτα. Τότε εμφανίστηκε μια παλιά σπειροειδής σκάλα και ο John κατέβηκε προσεκτικά στο δωμάτιο. Κατέληξε σε ένα μεγάλο χώρο σαν θόλο. Το κελάρι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο John βρήκε μια συλλογή από προμήθειες, όπως νερό και φαγητό. Αφού το κελάρι δεν είχε ανοιχτεί από την δεκαετία του 60 οι προμήθειες είχαν λήξει προφανώς.

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τι έκανε ο John στο κελάρι του και δείτε ένα βίντεο με αυτή την ιδιαίτερη ανακάλυψη!

Σελίδα 1 από 2