Αυτή η βαρετή παλιά αποθήκη αξίζει 1.2 εκατομμύρια δολάρια! Θα καταλάβετε γιατί όταν δείτε το εσωτερικό της

Το εσωτερικό αυτής της αποθήκης κόβει την ανάσα!

Μερικοί άνθρωποι ζουν σε ένα σπίτι με μεσοτοιχία ενώ κάποιο άλλοι σε μεζονέτες. Υπάρχουν όμως και αυτοί που ζουν σε αποθήκες. Μπορεί να ακούγεται λυπηρό, αλλά εδώ θα δείτε ότι μάλλον δεν είναι και τόσο. Αυτή η αποθήκη στην Αυστραλία δεν φαίνεται ιδιαίτερα ωραία και ζεστή από έξω αλλά περιμένετε να δείτε το εσωτερικό της… Θα αλλάξετε γνώμη!

Αυτό το σπίτι έχει ονομαστεί το ‘ωραιότερο σπίτι στο Brisbane’.

Το ωραιότερο σπίτι

Πρόσφατα, αυτή αλλαγμένη αποθήκη στο Brisbane της Αυστραλίας πουλήθηκε προς 1.23 εκατομμύρια δολάρια κάτι που αντιστοιχεί σε 1 εκατομμύριο ευρώ. Το σπίτι γρήγορα πήρε το όνομα το ‘ωραιότερο σπίτι στο Brisbane’. Η αποθήκη χτίστηκε το 1950 και από έξω δείχνει ίδια με τότε: μια βρώμικη παλιά αποθήκη. Παρόλα αυτά, όταν δείτε το εσωτερικό της, θα δείτε ότι έχει μετατραπεί σε ένα πανέμορφο σπίτι με ιντάστριαλ εσωτερικό.

Εσωτερικό

Η αποθήκη είναι τώρα ένα μεγάλο σπίτι δύο υπνοδωματίων και είναι πολύ όμορφο και κομψό. Έχει οτιδήποτε θα ήθελε ένα στιλάτο άτομο: τσιμεντένια πατώματα, τοίχους από τούβλα και εκτεθειμένα μεταλλικά  δοκάρια. Αυτό το απίστευτο μέρος έχει και μια πανέμορφη αυλή. Η αγγελία για αυτή την ιδιοκτησία έλεγε ότι μπορείτε “να απολαύσετε το εκλεκτό καφέ σας ενώ κάθεστε κάτω από τον ήλιο”. Αυτό ακούγεται φανταστικό! Το σπίτι έχει μεγάλους χώρους οπότε δεν περιορίζεστε στο πως θα το διαμορφώσετε. Και περιμένετε να δείτε και το μπάνιο!

υνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα!

Σελίδα 1 από 2