Αυτός είναι ο τρόπος να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό χωρίς κλιματιστικό, πραγματικά! Είναι πανέξυπνο!

airco

Είναι και το δικό σας σπίτι πολύ ζεστό μερικές φορές;

Κατά την διάρκεια αυτών των πολύ ζεστών ημερών, μπορείτε να αναμένετε και μια μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας στο σπίτι σας. Τα σπίτι με κατάλληλη μόνωση δεν αντιμετωπίζουν τόσο μεγάλο πρόβλημα, αλλά τι μπορείτε να κάνετε αν το σπίτι σας μετατραπεί σε σάουνα;  Αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε εξαιτίας της ζέστης και έχετε πονοκέφαλο όλη μέρα, θα κάνατε τα πάντα για να δροσιστείτε λίγο. Ευτυχώς, έχουμε βρει ένα κόλπο το οποίο είναι εύκολο και έχει αποτελέσματα! Φτιάξτε απλά το δικό σας κλιματιστικό με έναν ανεμιστήρα.

Σάουνα

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να γυρνάς σπίτι μετά από μια δύσκολη, ζεστή ημέρα και το σπίτι σου να είναι σαν σάουνα από την ζέστη. Αυτό συμβαίνει στα περισσότερα σπίτια αυτές τις ημέρες. Φυσικά, κάποια κόλπα όπως το να κρατάτε τα παράθυρα, τις πόρτες και τις κουρτίνες κλειστές βοηθούν λίγο αλλά όχι πάντα. Η τοποθέτηση ενός κλιματιστικού θα ήταν η ιδανική λυση αλλά είναι και λίγο ακριβή. Ευτυχώς, έχουμε ένα εξαιρετικό κόλπο για εσάς: και είναι φτηνό και πολύ αποτελεσματικό!

Ανεμιστήρας

Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό είναι ένας ανεμιστήρας και δύο μπουκάλια παγωμένο νερό. Ένας ανεμιστήρας είναι καλή λύση από μόνος του αλλά μερικές φορές φυσάει ζεστό αέρα χωρίς να δροσίζει το δωμάτιο. Η θεωρία πίσω από τον ανεμιστήρα είναι ότι θα σας δροσίσει αν το σώμα σας είναι υγρό από ιδρώτα ή νερό. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέτοια κατάσταση ψεκάζοντας νερό στο σώμα σας με ένα σπρέι. Μια άλλη μέθοδος είναι να βάλετε μια βρεγμένη πετσέτα στο σώμα σας και να κάτσετε κάπου που κάνει ρεύμα.

Για να κάνετε το ανεμιστήρα σας πιο αποτελεσματικό, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κλιματιστικό χρησιμοποιώντας έναν ανεμιστήρα και δύο μπουκάλια παγωμένο νερό. Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τον τρόπο.

Σελίδα 1 από 2