Αυτός ο άντρας έκανε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο σε σπίτι και δείχνει φανταστικό

Απλά περιμένετε μέχρι να δείτε το εσωτερικό του!

Όπως πολλοί από μας, ο Αμερικάνος Michael Talley δεν ήθελε να πληρώνει πολλά χρήματα κάθε μήνα για νοίκι. Σκέφτηκε όμως μια λύση που μπορεί να φαίνεται ριζική, αλλά τελικά αποδείχθηκε αποτελεσματική. Ο Talley αγόρασε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο σε τιμή ευκαιρίας και το ανακαίνισε σε ένα ιδανικό σπίτι. Αφού δεν είχε εμπειρία στην ανακαίνιση αυτό το εγχείρημα αποδείχθηκε μια περιπέτεια για τον Talley. Εμείς ξαφνιαστήκαμε ακόμα περισσότερο από το αποτέλεσμα!

Στο σπίτι πάνω σε ρόδες  του Michael Talley είναι ένα πραγματικό θέαμα.

Παλιό σχολικό λεωφορείο

Ο Michael Talley, ο οποίος είναι γραφίστας, ζει στο Austin, στο Texas. Επειδή έπρεπε να πληρώνει 1200 δολάρια κάθε μήνα για ενοίκιο και λογαριασμούς αποφάσισε ότι δεν πήγαινε άλλο και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Ο Talley αναζήτησε μια μακροχρόνια λύση και την βρήκε σε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο. Αποφάσισε να ανακαινίσει το λεωφορείο και να ξεκινήσει να ταξιδεύει με το νέο κινούμενο σπίτι του. Με αυτό τον τρόπο, μπόρεσε να εξοικονομήσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα.

Δημοπρασία

Ο Talley ήταν τυχερός επειδή εκείνη την στιγμή υπήρχε μια ειδική δημοπρασία στην οποία 10 παλιά σχολικά λεωφορεία ήταν προς πώληση. Ο Αμερικάνος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και αγόρασε ένα από  τα λεωφορεία προς 2.220 δολάρια. Στην αρχή του πρότζεκτ του ήταν αισιόδοξος επειδή δεν ήξερε πόσο θα του κοστίσει η ανακαίνιση. “Τελικά, επέλεξα ένα σχολικό λεωφορείο επειδή σκέφτηκα: ‘Τέσσερις τοίχοι και μια στέγη’,” εξήγησε σε μια συνέντευξη.

Οδηγίες στο YouTube

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Talley ήταν το ύψος του λεωφορείου. Το ύψος ήταν 1,85 μέτρα και ο Talley ήταν σχεδόν 2 μέτρα. Αυτό δεν του έδωσε άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να σηκώσει την οροφή του λεωφορείου. Με την βοήθεια οδηγιών από το  YouTube, ο Αμερικάνος κατόρθωσε να αλλάξει τελείως το σκουριασμένο σχολικό λεωφορείο.

Θέλετε να μάθετε τι έκανε ο Talley τελικά με το λεωφορείο; Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα και δείτε το βίντεο!

Σελίδα 1 από 2