Αυτός ο άντρας έκανε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο σε σπίτι και δείχνει φανταστικό

Διαμόρφωση

Ο Talley σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερο να βάλει τις τους δημόσιους χώρους στο μπροστινό μέρος. Το σχέδιο του περιελάμβανε μια κουζίνα η οποία ήταν μεγαλύτερη από αυτή που είχε στο προηγούμενο σπίτι του, ένα μεγάλο γραφείο, τον παλιό του καναπέ και αρκετό χώρο για ένα διπλό κρεβάτι. Επιπλέον έπρεπε να έχει αρκετό χώρο για αποθήκευση.

Κουζίνα

Αφού τελείωσε με τους τοίχους και την οροφή του λεωφορείου ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με το εσωτερικό. Έφτιαξε ένα ξύλινο πλαίσιο και ξεκίνησε να δουλεύει την κουζίνα. Τα περισσότερα πράγματα που χρειάστηκε τα αγόρασε σε χαμηλή τιμή από το IKEA. Τα ντουλάπια και τα συρτάρια του κόστισαν 30 δολάρια, και ο πάγκος για την κουζίνα του κόστισε μόνο 120 δολάρια. Η κουζίνα άρχισε να παίρνει μορφή γρήγορα και ο Talley συνειδητοποίησε ότι κατέληξε να είναι μεγαλύτερη από αυτή που είχε στο ακριβό σπίτι που νοίκιαζε.

Ηλιακοί συλλέκτες

Ο Talley αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ηλιακούς συλλέκτες καθώς ήθελε βοηθήματα για την ενέργεια. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πολύ ηλιοφάνεια στο Texas. Εγκατέστησε ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή κάτι που ήταν η πιο δύσκολη εργασία σε όλο το πρότζεκτ. “Ήταν η πιο εκνευριστική ημέρα στην ανακαίνιση” θυμάται. “Το έκανα μόνος μου, είχε πολύ αέρα και τα πράγματα συνεχώς έπεφταν από την οροφή.”Αλλά άξιζε αφού οι ηλιακοί συλλέκτες  του επέτρεψαν να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα όταν οδηγούσε κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πια αν πληρώνει μεγάλους λογαριασμούς για ρεύμα στο τέλος κάθε μήνα.

Μπάνιο

Στο νέο του μπάνιο, ο Talley εγκατέστησε ένα ντους και μια τουαλέτα. Για πόρτα του μπάνιου, χρησιμοποίησε μια ανακαινισμένη ξύλινη πόρτα από έναν στάβλο. Αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν χρησιμοποιούσε το μπάνιο όπως περίμενε. “Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μπάνιο αλλά το κάνω σπάνια. Ουρώ έξω όπως έκαναν παλιά,” εξηγεί ο Talley. “Όσο για μπάνιο, έχω φτιάξει ένα εξωτερικό ντους ή αλλιώς κάνω ντους στο γυμναστήριο.”

Πρότζεκτ

Συνολικά , ο Talley ξόδεψε ένα χρόνο περίπου σε αυτό το πρότζεκτ. Τώρα ζει στο ανακαινισμένο του σχολικό λεωφορείο συνεχώς και πληρώνει λιγότερο από 100 δολάρια σε νοίκι και λογαριασμούς κάθε μήνα. Αυτό θα πει οικονομία! Τώρα δουλεύει άνω σε ένα βαν έτσι ώστε να μπορεί να ταξιδέψει στην χώρα λίγο παραπάνω. Συνολικά, ο Talley επένδυσε γύρω στα 15.000 δολάρια για να μετατρέψει αυτό το σχολικό λεωφορείο στο καινούριο του σπίτι.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα”

Σελίδα 2 από 2

Θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για αργότερα; Κάντε το Pin στο Pinterest.

Πηγή: 90 λεπτά, YouTube Let Me Know | Εικόνα: Pixabay