Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι είναι μόλις 30 μ2 αλλά θα εντυπωσιαστείτε όταν δείτε το εσωτερικό του

μικροσκοπικό σπίτι

Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι είναι πιο όμορφο στο εσωτερικό από ότι στο εξωτερικό του

Είναι πολύ γνωστό στις ΗΠΑ για χρόνια: το αποκαλούμενο κίνημα των μικροσκοπικών σπιτιών. Ξεκίνησε σαν κίνημα ενάντια στην οικονομική κρίση και στα πολυτελή σπίτια τα οποία γίνονταν όλο και μεγαλύτερα. Ανάμεσα σε μια όλο και αναπτυσσόμενη ομάδα ανθρώπων αναπτύχθηκε η ιδέα να δουν την ζωή διαφορετικά: πιο απλά και μικρά σπίτια, με λιγότερα υπάρχοντα και πιο βιώσιμα.

Το να είναι κάποιος ιδιοκτήτης ενός μεγάλου σπιτιού με ένα ακόμα μεγαλύτερο στεγαστικό δάνειο δεν είναι όσο συνηθισμένο ήταν στο παρελθόν και το 2008, λίγο μετά την έναρξη της κρίσης, χτίστηκαν τα πρώτα μικροσκοπικά σπίτια.

 

Βιώσιμα και φτηνά

Ένα μικροσκοπικό σπίτι είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι 30 μ2. Είναι χτισμένο με βιώσιμο τρόπο και είναι κατοικήσιμο όλο τον χρόνο. Η ζωή σε ένα μικροσκοπικό σπίτι μειώνει την οικολογική επίπτωση που έχουμε στο περιβάλλον εξαιτίας του αρκετά μικρότερου χώρου. Υπάρχει μικρότερος χώρος αποθήκευσης των υπαρχόντων σας κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε λιγότερα υπάρχοντα.

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το μικροσκοπικό σπίτι και δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες!

Σελίδα 1 από 2