Πιστεύετε ότι είστε έγκυος; Αυτά τα 8 σημάδια θα μπορούσαν να σας δώσουν την απάντηση

Αυτά τα σημάδια εγκυμοσύνης είναι εύκολο να τα προσέξετε

Ίσως να μην μπορείτε να περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε ένα μωρό ή ίσως και να μην βιάζεστε. Όπως και να ‘χει, θα ήταν χρήσιμο να αναγνωρίζετε τα πιθανά σημάδια μιας εγκυμοσύνης. Γνωρίζουμε ότι όταν κάποια είναι έγκυος έχει μεγάλη κοιλιά αλλά υπάρχουν και πολλές παθήσεις που ενδέχεται να παρουσιαστούν πριν μεγαλώσει η κοιλιά σας. Το γνωρίζατε αυτό;

Βρείτε τα σημάδια που πρέπει να αναζητήσετε παρακάτω!

1. Πονοκέφαλοι

Αν πίνετε αρκετό νερό κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν είστε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι αλλά παρόλα αυτά έχετε πονοκέφαλο, αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει σημάδι ότι είστε έγκυος. Όταν είστε έγκυος, ενδέχεται να υποφέρετε από πολλούς πονοκεφάλους. Φυσικά, το να έχετε πονοκέφαλο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε έγκυος.

2. Ευαίσθητο στήθος

Μερικές γυναίκες έχουν πολύ ευαίσθητο στήθος όταν έχουν περίοδο. Όταν είστε απολύτως σίγουρες ότι δεν υπάρχει έχετε περίοδο εκείνη την στιγμή ή στο κοντινό μέλλον, το ευαίσθητο στήθος μπορεί να αποτελεί σημάδι εγκυμοσύνης. Εκτός από την ευαισθησία, είναι πιθανό να αλλάξει και το στήθος σας. Για παράδειγμα, το στήθος σας ενδέχεται να μεγαλώσει ή να αλλάξει χρώμα η θηλή.

3. Ανάγκη για ούρηση… συχνά!

Ένα συχνό σημάδι που ίσως υποδηλώνει ότι είστε έγκυος είναι η ανάγκη να πάτε στο μπάνιο πολύ συχνά. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν η εγκυμοσύνη σας βρίσκεται στις οχτώ εβδομάδες ή παραπάνω, η μήτρα σας πιέζει την ουροδόχο κύστη σας. Αυτό σας κάνει να θέλετε να ουρήσετε πολύ! Είναι κάτι που σας συμβαίνει; Αποκλείστε μια ουρολοίμωξη καταρχήν επειδή και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα συχνή ούρηση.

4. Συχνό αίσθημα πείνας

Λιγούρες, λιγούρες και ακόμα περισσότερες λιγούρες. Φάγατε μια ολόκληρη σακούλα τσιπς αλλά και μια σοκολάτα; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως πεινάτε και πάλι μετά από ένα μεγάλο γεύμα; Τότε ίσως είστε έγκυος. Θυμηθείτε τις προηγούμενες εβδομάδες και κρίνετε αν έχετε περισσότερες λιγούρες από ότι συνήθως. Μήπως ήρθε η ώρα για ένα τεστ εγκυμοσύνης;

Διαβάστε για περισσότερα σημάδια εγκυμοσύνης στην επόμενη σελίδα!

ελίδα 1 από 2