Πιστεύετε ότι είστε έγκυος; Αυτά τα 8 σημάδια θα μπορούσαν να σας δώσουν την απάντηση

5. Εναλλαγές στην διάθεση

Κλάμα που ακολουθεί μια έντονη χαρά. Σας ακούγεται οικείο; Αυτές οι σφοδρές αλλαγές στην διάθεση αναφέρονται  σαν συνηθισμένα ‘γυναικεία θέματα’, αλλά ενδέχεται να σας λένε ότι είστε έγκυος. Κλαίγατε μόνο όταν δεν νοιώθατε καλά αλλά τώρα κλαίτε ακόμα και όταν δείτε ένα γλυκό κουταβάκι στην τηλεόραση; Τότε ίσως θα πρέπει να ελέγξετε αν είστε έγκυος.

6.Εξάντληση

Ζείτε μια συνηθισμένη ζωή αλλά ξαφνικά νοιώθετε πολύ κουρασμένη; Αυτό ενδέχεται να σημαίνει ότι είστε έγκυος. Η εγκυμοσύνη παίρνει πολύ ενέργεια. Αυτός είναι και ο λόγος που εξάντληση είναι ένα συνηθισμένο σημάδι μιας εγκυμοσύνης. Κάντε ένα τεστ εγκυμοσύνης για να βεβαιωθείτε από πού προέρχεται η κούραση σας.

7. Καθυστέρηση

Ωχ όχι! Θα έπρεπε να σας έχει έρθει περίοδος αλλά ακόμα τίποτα! Αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται εγκυμοσύνη αλλά όχι απαραίτητα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να εξηγούν το γεγονός ότι δεν σας έχει έρθει ακόμα περίοδος. Για να βεβαιωθείτε κάντε ένα τεστ εγκυμοσύνης.

8.Ναυτία

Μια από τις πιο συχνές παθήσεις κατά την εγκυμοσύνη είναι η ναυτία. Έχετε την αίσθηση ότι υποφέρετε από ναυτίες συχνά και χωρίς να μπορείτε να καταλάβετε από πού προέρχονται; Τότε ενδέχεται να είστε σε ενδιαφέρουσα!

Σελίδα 2 από 2

Πηγή: Cosmopolitan | Εικόνα: Pexels