Σε ποια στάση κρατάτε τα πόδια σας όταν κάθεστε; Εδώ είναι τι λέει η στάση που κάθεστε για την προσωπικότητα σας!

 στάση

Τι δείχνει η στάση που κάθεστε;

Η γλώσσα του σώματος; Λέει πολλές φορές περισσότερα και από λέξεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο όσο αφορά τις σχέσεις επειδή τα περισσότερα συναισθήματα εκφράζονται χωρίς λόγια. 

Επομένως, όταν ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, λέμε πολλά πράγματα αλλά όχι με λέξεις. Και δεν είναι ακριβώς το τι λέμε αλλά πως νοιώθουμε όταν το λέμε. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τα συναισθήματα μας και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές εκφράζουμε τα συναισθήματα μας μέσω της γλώσσας του σώματος.

Αυτό μπορεί να κάνει ξεκάθαρο στους άλλους αν υπάρχει μια κρυμμένη σημασία σε αυτά που λέμε και πως νοιώθουμε για αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος γιατί η γλώσσα του σώματος είναι σημαντική όταν ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Η γλώσσα του σώματος μπορεί να μας πει πολλά επίσης για το ποιοι είμαστε και πως νοιώθουμε για το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Ποια είναι η συνηθισμένη σας στάση όταν κάθεστε; Μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα σας. Διαβάστε για την στάση που κάθεστε στην επόμενη σελίδα.

Σελίδα 1 από 2