Έχετε κηλίδες γήρανσης στο δέρμα σας; Αυτό το απλό μυστικό μπορεί να σας βοηθήσει να τις μειώσετε σε μηδενικό χρόνο!

reduce age spots

Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίζετε κηλίδες λόγω της ηλικίας σας.

Καθώς περνάτε τα χρόνια, η εμφάνισή σας αρχίζει να αλλάζει. Εμφανίζονται ρυτίδες, η βαρύτητα αφήνει το σημάδι της σε ορισμένα σημεία του σώματός σας και εμφανίζονται σκούρες κηλίδες στο δέρμα σας. Αυτές οι σκούρες κηλίδες, γνωστές και ως κηλίδες ηλικίας ή σπυράδες, μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια, στους ώμους, στα χέρια – πραγματικά οπουδήποτε στο σώμα σας. (Δείτε τα βίντεο με τις απλές οδηγίες στην επόμενη σελίδα).

Οι κηλίδες ηλικίας είναι μια μορφή υπερμελάγχρωσης.

Υπερμελάγχρωση

Υπερμελάγχρωση είναι μια κοινή κατάσταση κατά την οποία η υπερβολική παραγωγή μελανίνης, μια φυσική χρωστική ουσία στο εσωτερικό του δέρματος, προκαλεί σκούρες κηλίδες και ανομοιόμορφη όψη του δέρματος. Παρόλο που οι κηλίδες δεν είναι επικίνδυνες, είναι σημαντικό να τις παρακολουθείτε. Συμβουλευτείτε τον παθολόγο σας όταν:

  • Ορισμένες περιοχές γίνονται πιο σκούρες από άλλες.
  • Ένας σκούρος κύκλος εμφανίζεται γύρω από μία (ή περισσότερες) από τις κηλίδες.
  • Οι κηλίδες συνεχίζουν να μεγαλώνουν ή αρχίζουν να αποκτούν κοκκινωπό χρώμα.

Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα (πατώντας το κουμπί κάτω από τη διαφήμιση) και παρακολουθήστε τα βίντεο για να μάθετε πώς να μειώσετε τις κηλίδες. Χρειάζεστε μόνο ένα απλό οικιακό συστατικό!

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Δεν υπάρχει εγγύηση ότι οι κηλίδες σας θα εξαφανιστούν εντελώς. Επιπλέον, τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.