Αν πιείτε δύο ποτήρια κόκκινο κρασί πριν πάτε για ύπνο, τότε μπορεί να έχετε αυτό το απίστευτο όφελος

Χάσιμο βάρος

Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο της Washington δείχνει ότι το κόκκινο κρασί μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Ναι αλήθεια σας λέμε. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται στο κόκκινο κρασί περιέχουν ένα είδος αντιοξειδωτικού που λέγεται ρεσβερατρόλη. Όταν θέλετε να χάσετε βάρος, η ρεσβερατρόλη είναι ο καλύτερος σας φίλος.

Ρεσβερατρόλη

Η ρεσβερατρόλη είναι λευκό λίπος που μεταμορφώνεται σε μπεζ λίπος. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο επειδή αυτό το είδος λίπους καίγεται πολύ πιο εύκολα αλλά και πιο γρήγορα. Αυτό έδειξε μια μελέτη από το πανεπιστήμιο του Harvard, η οποία διήρκησε πάνω από 13 χρόνια. Σε αυτή την έρευνα πήραν μέρος πάνω από 20.000 γυναίκες. Μια ομάδα γυναικών έπινε δύο ποτήρια κρασιού κάθε μέρα. Αυτή η ομάδα εμφάνισε λιγότερο κίνδυνο (περίπου 70%) να πάρει βάρος σε σχέση με τις γυναίκες που δεν έπιναν.

Βράδυ

Άρα, γιατί πρέπει να πίνετε κρασί ειδικά την νύχτα; Αποτελέσματα από το πανεπιστήμιο της Arizona State δείχνουν ότι η ρεσβερατρόλη σας κάνει να χάνετε μέρος της όρεξης σας. Ένα ποτήρι κρασί θα σας κάνει να μην επιθυμείτε σοκολάτα, πατατάκια ή γλυκά το βράδυ. Επομένως, ένα ποτήρι κρασί είναι ιδανικό, απλά βεβαιωθείτε ότι θα πιείτε υπεύθυνα.

Σελίδα 2 από 2

Θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο για αργότερα; Κάντε το Pin στο Pinterest.

Εικόνα: Pixabay