Προφανώς, χρησιμοποιούμε τα ανοιχτήρια για κονσέρβες λάθος όλη μας την ζωή

can-with-can-opener

Είναι πολύ πιο εύκολο να ανοίξετε μια κονσέρβα με ένα ανοιχτήρι αν χρησιμοποιήσετε αυτή την μέθοδο

Χρησιμοποιείτε ανοιχτήρια για κονσέρβες σε όλη σας την ζωή σαν και εμάς; Τότε αυτό το κόλπο είναι για σας; Προφανώς χρησιμοποιούμε τα ανοιχτήρια λάθος όλη μας την ζωή. Το βίντεο σε αυτό το άρθρο θα σας δείξει τον ευκολότερο τρόπο για να τα χρησιμοποιήσετε. Και πιστέψτε μας, θα σας γλυτώσει από πολύ κόπο στην κουζίνα!

Χρησιμοποιείτε τα ανοιχτήρια για κονσέρβες λάθος όλα αυτά τα χρόνια;

Καθαρίζοντας ανοιχτήρια για κονσέρβες

Για πολλούς ανθρώπους, ένα ανοιχτήρι είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο στην κουζίνα. Είναι πολύ χρήσιμο όταν θέλετε να ανοίξετε κονσέρβες από ντομάτες ή άλλα φαγητά σε κονσέρβες. Γνωρίζατε ότι πρέπει μα καθαρίζετε σωστά το ανοιχτήρι σας ανά διαστήματα; Μετά από κάθε χρήση του, οι τροχοί του γεμίζουν βακτήρια. Υπάρχει όμως ένας εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε ένα ανοιχτήρι. Βάλτε το ανοιχτήρι σε ένα βάζο για μαρμελάδα (με τους τροχούς να είναι στραμμένοι προς τα κάτω και γεμίστε το με ξύδι μέχρι να καλύψετε εντελώς τους τροχούς. Αφήστε έτσι για μια ώρα περίπου. Στην συνέχεια βγάλτε το και τρίψτε το με μια παλιά οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώντας ξύδι από το βάζο. Όταν οι τροχοί καθαρίσουν εντελώς, τελειώνετε το καθάρισμα με ένα επιπλέον πλύσιμο με το υγρό πιάτων και στην συνέχεια στεγνώστε το με μια πετσέτα κουζίνας.

Τώρα, ας μάθουμε το κόλπο το οποίο σας αναφέραμε. Πως να το χρησιμοποιείτε σωστά. Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να μάθετε!

Σελίδα 1 από 2