Ένα εντεκάχρονο αγόρι βρίσκει μια παλιά τσάντα και την χρησιμοποιεί για να λύσει ένα μυστήριο

Δεν το περίμενε αυτό που βρήκε

Το ψάρεμα μπορεί να μην ακούγεται σαν μια ιδανική δραστηριότητα για όλους, αλλά και πάλι, δεν γνωρίζετε την ιστορία του εντεκάχρονου Brodie Brooks από την Νότια Καρολίνα. Αφού πήρε ένα καλάμι ψαρέματος για τα γενέθλια του, πηγαίνει στην λίμνη Hartwell όλο χαρά και ανακαλύπτει κάτι περίεργο.

Δώρο γενεθλίων

Η οικογένεια Brodie ήξερε πόσο του άρεσε το ψάρεμα, επομένως ήταν εύκολη η επιλογή δώρου. Προφανώς, ο Brodie ήθελε να δοκιμάσει το νέο του καλάμι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε όλο χαρά για την λίμνη Hartwell. Ο εντεκάχρονος ήταν τόσο ενθουσιασμένος που θα μπορούσε επιτέλους να δοκιμάσει το νέου του καλάμι. Μάλιστα, είχε ζητήσει σε μερικούς φίλους του και στον θείο του να έρθουν μαζί.

Ψάρεμα

Το ψάρεμα απαιτεί μεγάλη υπομονή και ο Brodie το ήξερε καλά αυτό. Αυτός και ο θείος του, ο Ben Myers, ετοιμάστηκαν μόλις έφτασαν στην λίμνη Hartwell. Ήταν έτοιμοι για μια χαλαρωτική μέρα δίπλα στο νερό και πολλά ψάρια. Ευτυχώς, ο Ben είχε μεγάλη εμπειρία στο ψάρεμα και καθοδήγησε τον μικρό Brodie στο ψάρεμα. Του έδειξε πώς να κρατάει το δόλωμα και να πετάει την πετονιά. Για να είμαστε ειλικρινείς, ο  Ben δεν είχε μεγάλες απαιτήσεις. Όταν ο Brodie άρχισε να φωνάζει ότι έπιασε κάτι, ο Ben ξαφνιάστηκε. Παρόλα αυτά, γρήγορα έγινε εμφανές ότι δεν ήταν ψάρι.

Είστε περίεργοι να δείτε πως τελειώνει η περιπέτεια του Brodie; Τότε, συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.