Ένα εντεκάχρονο αγόρι βρίσκει μια παλιά τσάντα και την χρησιμοποιεί για να λύσει ένα μυστήριο

Η πρώτη ψαριά

Ο Ben γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ο Brodie δεν είχε πιάσει κάποιο ψάρι με το καλάμι του. Ο Brodie, από την άλλη πλευρά, πέταγε στα ουράνια με την πρώτη του ψαριά. Το γεγονός όμως, ότι η πρώτη του ψαριά δεν είχε ψάρια αποδείχτηκε μεγάλη απογοήτευση για τον εντεκάχρονο. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με αυτό που ψάρεψε στο νερό. Σαν αρχάριος ψαράς, ο Brodie δεν είχε ιδέα πόσο ιδιαίτερο ήταν αυτό που έβγαλε από τα νερά της λίμνης Hartwell. Κάτι που το ήξερε πολύ καλά ο θείος του ο Ben. Αυτός δεν είχε πιάσει ποτέ κάτι άλλο εκτός από ψάρια στην λίμνη Hartwell.

Κάτι έπιασα

 Αφού ο Brodie κατάφερε να ελέγξει το καλάμι του, κατάφερε να τραβήξει αυτό που έπιασε προς το μέρος του. Ο εντεκάχρονος παραδέχτηκε ότι ήταν λίγο φοβισμένος: “Ένοιωθα σαν να ήταν ένα μεγάλο ψάρι επειδή το καλάμι κουνιόταν πέρα δώθε, επομένως φοβήθηκα. Φοβόμουν ότι θα έσπαγε η πετονιά.”

Η ψαριά

Τελικά, ο Brodie κατάφερε να βγάλει την ψαριά του πάνω στο σκάφος με τον θείο του τον Uncle Ben. Όντως, δεν είχαν πιάσει ένα ψάρι αλλά μια πολύ παλιά τσάντα. Οι δυο τους αποφάσισαν να ερευνήσουν την ιστορία πίσω από αυτή την τσάντα.

Είστε περίεργοι τι είχε μέσα η τσάντα; Τότε, συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.