Μια φωτογραφία από ένα ευτυχισμένο υιοθετημένο σκύλο ήταν το μόνο στοιχείο που χρειαζόταν η αστυνομία

Η υιοθεσία είχε απρόσμενες συνέπειες 

 Ο Dan Tillery και το κορίτσι του ήταν ενθουσιασμένοι που θα υιοθετούσαν τον σκύλο των ονείρων τους. Οι δυο τους ήθελαν ένα σκύλο για πολύ καιρό και τώρα που είχαν το δικό τους σπίτι, είχε έρθει η ώρα να τον αποκτήσουν. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να φανταστεί τι τους επεφύλασσε το μέλλον…

Η διάσωση   

Ένα αδέσποτο σκυλάκι, δυο ετών, βρέθηκε στους δρόμους του Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν. Τον σκύλο τον βρήκε η οργάνωση για τα δέσποτα του Ντιτρόιτ “Detroit Animal Control”. Ο τετράποδος φίλος έπρεπε να μεταφερθεί στο καταφύγιο για αδέσποτα αλλά το λεωφορείο που θα τα μετέφερε ήταν γεμάτο. Βλέποντας όμως την δυστυχία στα μάτια του που θα έμενε πίσω, η Kristina Rinaldi, διευθύντρια της οργάνωσης για τα αδέσποτα, αποφάσισε να το μεταφέρει με το δικό της αυτοκίνητο.  

Sir Wiggleton 

Το καταφύγιο δεν περίμενε ότι ένας δυστυχισμένος σκύλος θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο στο προσωπικό. Του έδωσαν το όνομα Sir Wiggleton, επειδή ανακάλυψαν ότι είχε περίεργα χαρακτηριστικά. Ο σκύλος άρχισε να γίνεται πιο χαρούμενος. Ο Sir Wiggleton άρχισε να δείχνει την χαρά του κουνώντας το σώμα του με φρενήρη ρυθμό. Ήταν σαν να χορεύει. 

Pitbull adoptie

Διαδικασία υιοθεσίας

Όπως συμβαίνει συνήθως, δόθηκε ιατρική φροντίδα στον Sir Wiggleton και τον έφεραν σε επαφή με άλλους σκύλους. Επιπλέον, αναρτήθηκαν στα κοινωνικά μέσα φωτογραφίες από τον τετράποδο φίλο μας. Αυτή ήταν η αρχή της διαδικασίας υιοθεσίας του Sir Wiggleton. Παρόλα αυτά, αυτή η διαδικασία πήρε περισσότερο από ότι περίμεναν, Μετά από μήνες, κανένας δεν είχε ενδιαφερθεί για το καημένο το κατοικίδιο. 

Dan Tillery

Ο μουσικός Dan Tillery και η φίλη του, από την άλλη πλευρά, τα πήγαιναν πολύ καλά. Είχαν καταφέρει επιτέλους να αγοράσουν ένα νέο σπίτι. Αυτό θα επέτρεπε στον Dan να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, να αγοράσει ένα σκύλο. Μετά από μεγάλη έρευνα, βρήκαν τον Sir Wiggleton στα κοινωνικά μέσα. Ήταν το ιδανικό ταίριασμα. Ο Dan έκλεισε αμέσως μια επίσκεψη στο καταφύγιο. 

Είστε περίεργοι να μάθετε τι έγινε μετά; Τότε, συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.