Μια φωτογραφία από ένα ευτυχισμένο υιοθετημένο σκύλο ήταν το μόνο στοιχείο που χρειαζόταν η αστυνομία

Pitbull adoptie

Ίδιες προσωπικότητες 

Όταν ο Dan και ο Sir Wiggleton συναντήθηκαν για πρώτη φορά, έγινε εμφανές ότι και οι δύο είχαν την ίδια, δραστήρια προσωπικότητα. Ο σκύλος ήταν ενθουσιασμένος όταν το ζευγάρι ήρθε για επίσκεψη και τους καλωσόρισε με τις ιδιαίτερες χορευτικές του κινήσει. Ο Dan και η φίλη του ήταν πια σίγουροι. Ο Sir Wiggleton θα ήταν ο σκύλος που θα έπαιρναν. 

Diggy 

Μετά από την επιτυχημένη επίσκεψη, το καταφύγιο είδε ότι η υιοθεσία μπορούσε να προχωρήσει. Ο Dan και η φίλη του έγιναν οι νέοι ιδιοκτήτες του Sir Wiggleton, και ο τετράποδος φίλος μας βρήκε ένα νέο σπίτι. Μετά από σχεδόν  100 ημέρες στο καταφύγιο, ο σκύλος πήρε και νέο όνομα. Ο Dan και η φίλη του αποφάσισαν να ονομάσουν τον σκύλο, Diggy. 

Viral 

Ο Diggy γρήγορα έμαθε πώς να συμπεριφέρεται αλλά και κόλπα από τους νέους ιδιοκτήτες τους. Ξυπνούσε τον Dan κάθε μέρα γλείφοντας τον στο πρόσωπο. Ο Diggy ταίριαζε απόλυτα με το σπιτικό. Επίσης, ο Diggy έγινε ένα πραγματικό αστέρι στα κοινωνικά μέσα. Ποτέ δεν φαντάζονταν ότι ο Diggy θα γινόταν viral και θα συγκέντρωνε 24.000 likes σε λίγες μόνο ημέρες.

Pitbull adoptie 

Good Morning America  

Μια δημοφιλής φωτογραφία με τον Dan και τον Diggy επιλέχτηκε και από το “Good Morning America”, με αποτέλεσμα να συμμετέχουν στο σόου της τηλεόρασης. Αλλά όλη αυτή η επιτυχία οδήγησε σε κάτι απρόσμενο. Υπήρχαν άνθρωποι που είδαν ανησυχητικά πράγματα στην φωτογραφία.Μια μέρα η αστυνομία εμφανίστηκε στην πόρτα του Dan.  

Θέλετε να μάθετε πως τελειώνει αυτή η ιστορία; Τότε, συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.