Μια φωτογραφία από ένα ευτυχισμένο υιοθετημένο σκύλο ήταν το μόνο στοιχείο που χρειαζόταν η αστυνομία

Pitbull adoptie

Επιβολή του νόμου 

Όταν εμφανίστηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Waterford Township Michigan, ο Dan υπέστη σοκ. Είχαν πληροφορίες ότι ο Dan είχε παραβιάσει το νόμο. Άνθρωποι που είχαν δει την φωτογραφία στα κοινωνικά μέσα το είχαν αναφέρει στην αστυνομία. Η πόλη, Waterford Township, είχε ένα νόμο που απαγόρευε τα pit bull στην περιοχή από το 1990. Στην πραγματικότητα, η αστυνομία είδε ότι ο Diggy ήταν ένα pit bull.  

Η απόφαση

 Ο Dan έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Σύμφωνα με τον νόμο, τα pit bull είναι πολύ επικίνδυνα και επιθετικά. Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, όταν η αστυνομία είδε τον Diggy, ξαφνιάστηκε. Ο σκύλος τους χαιρέτησε με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά. Αυτό ήταν κάτι που δεν περίμεναν από ένα pitbull. Και πάλι όμως, ο Dan έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Έπρεπε να παραδώσει τον Diggy ή να αποδεχτεί τις πιθανές συνέπειες. 

Ο Dan αρνήθηκε να παραδώσει τον Diggy στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να δώσουν μια διορία στον Dan. Αυτό έδωσε στον Dan χρόνο για να σκεφτεί. Την ημέρα που τελείωνε η διορία, ο Dan αρνήθηκε και πάλι να παραδώσει τον Diggy. Αυτό οδήγησε σε κλήτευση. Ο σοκαρισμένος ιδιοκτήτης αποφάσισε να επικοινωνήσει με την Kristina Rinaldi  από το καταφύγιο σκύλων.  

Βοήθεια από το καταφύγιο 

Η Kristina Rinaldi αποφάσισε να βοηθήσει τον Dan. Οι δυο τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να αποδείξουν ότι οι κατηγορίες ήταν ψευδείς. Ο Dan ειδοποιήθηκε ότι θα έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο $500. Ευτυχώς, η Kristina μπόρεσε να το αποτρέψει. Ο Diggy δεν ήταν pitbull. Ήταν ένα Αμερικανικό μπουλντόγκ. Αυτό ήταν γραμμένο στα χαρτιά υιοθεσίας. Αυτό όμως, δεν ήταν παρά η αρχή της μάχης.  

Είστε περίεργοι να δείτε πως τελειώνει; Τότε συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.