Ο δύτης δεν κατάλαβε τι ήθελε η φώκια μέχρι που το ζώο του άρπαξε το χέρι

Μωρά

 Όταν ο Gary και ο φίλος του έβγαλαν την κάμερα, παρατήρησαν κάτι. Οι φώκιες ήταν μωρά. Όταν γεννιούνται οι φώκιες, μένουν με την μητέρα τους για τέσσερις μήνες. Μετά εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κόσμο μόνες τους. Τω μωρά λοιπόν, είναι πολύ περίεργα για τους ανθρώπους. Μάλιστα, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους. Συνέχισαν να κάνουν κύκλους γύρω από τους ανθρώπους, μέχρι που μια πήρε πρωτοβουλία και αποφάσισε να πλησιάσει περισσότερο. 

Αναπάντεχη συμπεριφορά 

Οι δύτες ξαφνιάστηκαν που το ζώο ήρθε τόσο κοντά. Όταν η φώκια άρχισε να τσιμπάει τα γάντια του Gary παιχνιδιάρικα, έμειναν έκπληκτοι. Αυτό ήταν κάτι μοναδικό για τους δύτες και το κατέγραψαν και στην κάμερα.

Ένα ιδιαίτερο δέσιμο 

Δεν είναι συνηθισμένο για τις φώκιες να συνηθίζουν τους ανθρώπους τόσο γρήγορα. Συνήθως, τα ζώα χρειάζονται χρόνο για να εξοικειωθούν με τους ανθρώπους. Αυτό όμως δεν ίσχυε στην περίπτωση του Gary. Τα ζώα δεν ήθελαν να αφήσουν ήσυχο τον Gary. 

Πιο συγκεκριμένα, το μικρό ζώο ήρθε πιο κοντά και δημιούργησε το δικό του δέσιμο με τον Gary. Η φώκια έτριψε την μουσούδα της στην μάσκα του Gary, αγκαλιάζοντας το χέρι του συνεχώς. Ήταν σαν οι δύτες να είχαν γίνει δεκτοί από το ζώο. Ο Gary, με την σειρά του, άρχισε να χαϊδεύει την κοιλιά του ζώου, κάτι που δεν φανταζόταν ποτέ. 

Ευαισθητοποίηση  

Όντας αρκετά τυχεροί που είχαν την κάμερα μαζί τους, ο Gary και ο φίλος του μπόρεσαν να αποθανατίσουν την όλη σκηνή. Το βίντεο με τα ζώα να παίζουν με τον Gary έγινε viral. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να περάσει το μήνυμα ο Gary. Θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το μέλλον του υποθαλάσσιου κόσμου. Η φύση είναι όμορφη και εντυπωσιακή, αλλά ταυτόχρονα είναι θύμα της μόλυνσης και της κακομεταχείρισης. Πείτε μας την αλήθεια, όταν βλέπετε αυτές τις εικόνες, θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να βλάψει αυτά τα ζώα; 

Πηγή: Eternal Life Style |Εικόνα: Youtube video stills