Γαλακτοπαραγωγός βρίσκει αγελάδα που αγνοείται μετά από 8 μήνες – αλλάζει χρώμα όταν την πλησιάζει

Αποκλείεται: η αδέσποτη αγελάδα του αγρότη επανεμφανίζεται και δεν θα πιστέψετε τι συμβαίνει στη συνέχεια!

‘Με τίποτα, με τίποτα, με τίποτα! Δεν είναι δυνατόν!” ‘ φώναξε ο Μπιλ, με τη φωνή του να αντηχεί από τα κοντινά δέντρα. Όταν είδε τη σκηνή μπροστά του, τα μάτια του γέμισαν δυσπιστία. Ήταν η Ντέιζι, η αγαπημένη του αγελάδα, την οποία νόμιζε ότι είχε χάσει εκείνο το έρημο πρωινό πριν από οκτώ μήνες.

Δεν πίστευε ποτέ ότι θα έβλεπε ξανά τη Ντέιζι. Καθώς οι μήνες περνούσαν και η αγαπημένη του αγελάδα δεν φαινόταν πουθενά, σταδιακά έχασε την ελπίδα του. Όμως εκείνη ήταν ακριβώς μπροστά του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Αλλά μέσα στον ενθουσιασμό του, κάτι σταμάτησε τον Μπιλ. “Περίμενε ένα λεπτό …… Η απορία του Μπιλ έγινε όλο και πιο έντονη. Τότε ψιθύρισε: ‘Μήπως είναι δυνατόν; Έκανε προσεκτικά μερικά βήματα πιο κοντά: “Βλέπεις όντως αυτό που νομίζεις ότι βλέπεις; Κάθε βήμα ήταν αργό και σκόπιμο και ο ήχος των φύλλων που θρόιζαν κάτω από τις μπότες του αντηχούσε στο ήσυχο περιβάλλον. Η Ντέιζι κοίταξε ψηλά, ξαφνικά σίγουρη.

‘Τι στο διάολο συμβαίνει! φώναξε ο Μπιλ, με το πρόσωπό του χλωμό. Κρύος ιδρώτας ξέσπασε στο μέτωπό του. ‘Πάλευα να βγάλω άκρη με τη σκηνή μπροστά μου.