Δοκιμάστε να βάλετε ασπιρίνη στο πλυντήριο σας. Τα αποτελέσματα θα είναι απίστευτα

Η ασπιρίνης στα άπλυτα ρούχα μπορεί να κάνει θαύματα!

Ακόμα και με τα καλύτερα απορρυπαντικά και προγράμματα στα μοντέρνα πλυντήρια είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τα ρούχα ολόλευκα. Ευτυχώς υπάρχει η λύση της ασπιρίνης και μάλλον έχετε ήδη στο ντουλάπι με τα φάρμακα!

Ακούγεται παράξενο αλλά έχει αποτελέσματα!

Θαμπάδα

Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά πλυντηρίου που υπόσχονται ότι τα λευκά ρούχα θα μείνουν ολόλευκα, δεν μπορείτε να γλυτώσετε από τα γκρι και κίτρινα σημάδια στην περιοχή των μασχαλών. Με κάθε πλύση τα λευκά ρούχα γίνονται όλο και πιο θαμπά και γκρι. Πως μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό; Είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χάπι που πιθανώς ήδη να έχετε στο ντουλάπι με τα φάρμακα. Το μόνο που έχετε να κάνετε για κρατήσετε ρούχα σας ολόλευκα είναι να βάλετε πέντε χάπια ασπιρίνη των 325 μιλιγκράμ.

Ασπιρίνη

Βάλτε τις ταμπλέτες σε ένα μεγάλο μπολ ή λεκάνη με χλιαρό νερό και αφήστε τις να διαλυθούν. Ανακατέψτε το νερό με τις ασπιρίνες μέχρι να διαλυθούν τελείως. Για να βεβαιωθείτε ότι οι ταμπλέτες θα διαλυθούν γρηγορότερα, μπορείτε επίσης να τις κομματιάσετε πριν τις ρίξετε μέσα στο νερό. Στην συνέχεια, βάλτε τα θαμπά άσπρα ρούχα στο μπολ ή στην λεκάνη και αφήστε τα να μουλιάσουν για οχτώ ώρες. Μπορείτε επίσης να βάλετε μερικές ασπιρίνες και μέσα στο πλυντήριο, αλλά στην λεκάνη θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Αφού αφήσετε τα ρούχα να μουλιάσουν, θα πρέπει να τα πλύνετε στο πλυντήριο όπως θα κάνατε σε άλλες συνθήκες.

Θέλετε να μάθετε πώς να διατηρήσετε το χρώμα των σκούρων και  χρωματιστών ρούχα χωρίς να γίνουν θαμπά; Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για μια χρήσιμη συμβουλή που απαιτεί μαύρο πιπέρι!

Σελίδα 1 από 2