Δοκιμάστε να βάλετε λίγο στοματικό διάλυμα στην λεκάνη της τουαλέτας τουαλέτα και τα απίστευτα αποτελέσματα

mouth water toilet

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα για τον καθαρισμό διαφόρων πραγμάτων

Μερικοί το χρησιμοποιούν καθημερινά ενώ άλλοι πιο σπάνια.. Η βασική του χρήση είναι σαν πρόσθετη  προστασία των δοντιών εκτός από το βούρτσισμα των δοντιών. Ενδυναμώνει τα δόντια σας, βελτιώνει την στοματική σας υγιεινή και δίνει δροσερή αναπνοή. Σας είχε περάσει όμως ποτέ από το μυαλό να το ρίξετε στην λεκάνη της τουαλέτας σας; Θα εντυπωσιαστείτε μόλις δείτε αυτό το βίντεο!

Η σύνθεση του ενάντια στα βακτηρίδια μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλες δουλειές του σπιτιού.

Στοματικό διάλυμα

Όταν σας έρχεται στο μυαλό το στοματικό διάλυμα το πρώτο που σκέφτεστε είναι το καθάρισμα των δοντιών σας. Τι θα λέγατε όμως αν σας λέγαμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετές δουλειές του σπιτιού. Στο βίντεο της επόμενης σελίδας μπορείτε να δείτε τι γίνεται αν ρίξετε λίγο μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας. Δεν είναι όμως μόνο κατάλληλο για την τουαλέτα αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν καθαριστικό για άλλες δουλειές.

Καθαριστικό μπάνιου

Δεν έχετε καθαριστικό για το μπάνιο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα! Ρίξτε λίγο στοματικό διάλυμα σε χλιαρό νερό και βουτήξτε ένα πανί. Μπορείτε να καθαρίσετε καθρέφτες, νεροχύτες αλλά και τα πλακάκια. Το μπάνιο σας θα λάμπει όπως ποτέ στο παρελθόν.

Οθόνες

Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και τάμπλετ. Ξέρατε ότι το στοματικό διάλυμα βοηθάει στο καθάρισμα της οθόνης αυτών των συσκευών; Ρίξτε μια μικρή σταγόνα και καθαρίστε με ένα πανί. Η οθόνη θα λάμψει.

Λουλούδια

Μια χρήσιμη συμβουλή για κάνετε τα λουλούδια σας να ζήσουν περισσότερο είναι να ρίξετε λίγο στοματικό διάλυμα στο βάζο τους. Ακούγεται περίεργο αλλά μια μικρή ποσότητα θα διατηρήσει τα λουλούδια σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστείτε δύο κουταλιές της σούπας για κάθε λίτρο νερό.

Θέλετε να μάθετε και άλλες χρήσεις του στοματικού διαλύματος; Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για να διαβάσετε περισσότερα και να παρακολουθήσετε το βίντεο!