Μια γυναίκα βλέπει ένα άντρα να κλαίει στο αεροδρόμιο αφού χρειάστηκε να πετάξει ένα πακέτο

Ο άντρας ήταν με δάκρυα στα μάτια…

 Όπως γνωρίζουν όλοι, υπάρχουν αυστηροί κανόνες στα αεροδρόμια. Αυτό ισχύει και για το αεροδρόμιο St. Petersburg-Clearwater στην Φλόριντα. Εδώ ήταν που ένας άντρας έπρεπε να πετάξει ένα πακέτο και αυτό το έκανε να κλάψει. Ο Rico Bankston και η Ivelise Hernandez πήγαν να ερευνήσουν και να μάθουν γιατί ο άντρας ήταν τόσο λυπημένος.  

Μια συνηθισμένη πτήση 

Η Ivelise Hernandez πετάει τακτικά, επομένως δεν περίμενε ότι θα συμβεί κάτι περίεργο σε αυτή την πτήση της. Πάντα συνοδεύεται από το αγόρι της, τον Rico Bankston. Αυτός πάντα την πηγαίνει στο αεροδρόμιο, και το ίδιο έκανε και εκείνη την ημέρα. Οι δύο τους περίμεναν για τον έλεγχο όταν είδαν κάτι περίεργο.  

Ασφάλεια

Η διέλευση μέσα από τους σταθμούς ελέγχους δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό μέρος μιας πτήσης. Παρόλα αυτά, η Ivelise και ο Rico δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Απλά τους έκανε εντύπωση που αυτός ο έλεγχος αποσκευών διήρκησε περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτό οφειλόταν στον άντρα που στεκόταν μπροστά τους. Είχε φέρει ένα αντικείμενο το οποίο δεν πέρασε τον έλεγχο. 

Απαγορευμένα αγαθά 

Σύμφωνα με την ασφάλεια, ο άντρας είχε κάτι στην τσάντα το οποίο δεν μπορούσε να το πάρει μαζί στο αεροπλάνο. Η Ivelise και ο Rico δεν μπορούσαν να δουν τι είχε μέσα το πακέτο. Παρατήρησαν ότι άντρας ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και δεν μπορούσε να αφήσει πίσω το πακέτο. Δεν πίστευαν ότι το εν λόγω αντικείμενο ήταν επικίνδυνο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι κανόνες για τις αποσκευές έχουν γίνει πιο αυστηροί, ιδιαίτερα μετά τις επιθέσεις στις 9/11. 

Καλάθι αχρήστων

Αν και ο άντρας παρακαλούσε και ικέτευε, όλα αποδείχτηκαν μάταια. Δεν μπορούσε να πάρει το πακέτο στην πτήση. Η ασφάλεια του είπε ότι θα έπρεπε να πετάξει το πακέτο στο καλάθι των αχρήστων, και αυτό αποφάσισε να κάνει ο αναστατωμένος άντρας. 

Καθώς ο συναισθηματικά φορτισμένος άντρας περνούσε από τον έλεγχο ασφαλείας, ήταν η σειρά της Ivelise. Πριν περάσει τον έλεγχο, αποφάσισε να ζητήσει κάτι περίεργο από το αγόρι της.

Είστε περίεργοι να μάθετε τι ζήτησε η Ivelise από το αγόρι και τι έχει μέσα το πακέτο; Τότε, συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.